ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Μπόκα Τζούνιορς – Λανούς

Αργεντινή: Μπόκα Τζούνιορς – Λανούς
Spread the love

Στο «Μπομπονέρα» το προτελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη Μπόκα Τζούνιορς να ψάχνει το τρίποντο που θα την εδραιώσει στην πρώτη τετράδα του 2ου ομίλου της Λίγκα Προφεσιονάλ, την στιγμή που η Λανούς προσπαθεί να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του ίδιου γκρουπ.

Να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες που μετέχουν στην Λίγκα Προφεσιονάλ είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους και πως την πρόκριση για τα χιαστί νοκ άουτ ματς των πλέι οφ παίρνουν οι τέσσερις πρώτες εξ αυτών.

Δύο συνεχόμενες ισοπαλίες για τη Μπόκα Τζούνιορς στη Λίγκα Προφεσιονάλ, με 2-2 αρχικά φιλοξενώντας την Αρσενάλ και 0-0 ακολούθως την προηγούμενη αγωνιστική στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι» με την Βέλεζ, με θετικό πάντως για τους «χεϊνέσες», πως διατηρήθηκαν στην πρώτη τετράδα του 2ου ομίλου. Στο +2 μάλιστα από την 5η στον βαθμολογικό πίνακα Κολόν Σάντα Φε, έχοντας την ευκαιρία με τρίποντο σήμερα όχι μόνο να βρεθεί στο +5, αλλά να ισοβαθμήσει με τη νεοφώτιστη Τίγκρε και την Αλντοσίβι που βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρου του ομίλου Εστουδιάντες. Εκτός συνόρων επίσης, εύκολο 2-0 μεσοβδόμαδα φιλοξενώντας την Όλγουεϊς Ρέντι από την Βολιβία, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, μετριάζοντας τις εντυπώσεις για το εκτός 0-2 της πρεμιέρας από την πρωταθλήτρια Κολομβίας, Ντεπορτίβο Κάλι.

Στην άλλη πλευρά, τρεις συνεχόμενες ήττες για τη Λανούς, μετά και το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Αλντοσίβι και μόλις ένα τρίποντο γενικότερα στη Λίγκα Προφεσιονάλ, το εντός 2-0 σε βάρος της νεοφώτιστης Μπαράκας, όπου η ομάδα του Χόρχε Αλμιρόν δεν «σκότωσε» και κάποιο θηρίο. Απόλυτα λογικό να υπάρχει μεγάλος προβληματισμός αλλά και πίεση για τον 50χρονο τεχνικό, ο οποίος πάντως πήρε παράταση ζωής με το εντός 3-1 μεσοβδόμαδα σε βάρος της Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Μπόκα Τζούνιορς, μία για τη Λανούς και δύο ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μπομπονέρα».

Η αστάθεια που χαρακτηρίζει την φετινή Μπόκα, σε προβληματίζει αρκετά στο να της δείξει εμπιστοσύνη στοιχηματικά. Παρόλα αυτά, εκτίμηση μου, πως μπορεί να πάρει εύκολα ή δύσκολα το τρίποντο, από την στιγμή που φιλοξενεί ένα αντίπαλο με περισσότερα θέματα από αυτή και με ένα προπονητή που πολύ πιθανό σε νέα αποτυχία σήμερα να αποτελέσει παρελθόν.

Εκτίμηση:  1

(Visited 294 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x