Spread the love

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Οι “Πράσινοι” προέρχονται από τη “Λευκή” ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ, εκτός έδρας, σε μία αναμέτρηση στην οποία ήταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους αλλά τους έλειψε το γκολ.  Εξι αναμετρήσεις αήττητοι οι γηπεδούχοι  σε αυτό το διάστημα έχουν τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Εντός έδρας μετρούν 10-3-2. Πρόβλημα η απουσία του αριστερού μπακ Χουάνκαρ, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Σάντσες. Τριάδα με Γκατσίνοβιτς -Βιγιαφάνιες και  Ρούμπεν στη μεσαία γραμμή , “κλειδιά” η παρουσία Αιτόρ και Παλάσιος που μαζί έχουν 18 γκολ (7-11 αντίστοιχα).

Ο Ολυμπιακός, δεν είχε υποχρέωση μετά το 1-1 με την ΑΕΚ, καθώς η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε.  Στο +11 η διαφορά με τον ΠΑΟΚ για τους Πειραιώτες που στη διαδικασία των πλέι οφ έχουν  δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Μέσα σε όλα, τη Μεγάλη Πέμπτη, ακολουθεί και ο πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Στην αποστολή Ροντρίγκες και Μπουχαλάκης, λογικά ο πρώτος θα ξεκινήσει, ενώ υπάρχει η σκέψη για τον Σισέ να παίξει αριστερά,αντί του Ρεάμπτσιουκ, με τριάδα στην επίθεση τους Μασούρα-Τικίνιο και Γκάρι.

Προϊστορία: 4-4-4 την τελευταία δεκαετία, 0-0 στο αντίστοιχο της κανονικής διάρκειας.

Eκτίμηση: Εντελώς διαφορετικό ματς από το αντίστοιχο  του πρώτου γύρου είναι αυτό που περιμένουμε.  Η αλήθεια είναι πως βαθμολογικά ο Παναθηναϊκός καίγεται” περισσότερο γιατί αν δεν κερδίσει και το πράξει ο Αρης οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν αβαντάζ για την Ευρώπη αν και οι “Πράσινοι”  έχουν και την ευκαιρία απο το Κύπελλο. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θέλει επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Η επιλογή του Χ ημίχρονο μοιάζει λογική,απο κει και πέρα στα μάτια μου ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το διπλό και να το κάνει και με u 3.5.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/u3.5

(Visited 472 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x