ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Λα Καλέρα – Ο΄Χίγκινς    

Χιλή: Λα Καλέρα – Ο΄Χίγκινς    
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Σαουσαλίτο» της Βίνια Ντελ Μαρ, με τη Λα Καλέρα να ψάχνει τη νίκη που θα την βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που η Ο΄Χίγκινς με τρίποντο, πολύ πιθανό να βρεθεί στην 3η θέση, ανάλογα φυσικά με το αποτέλεσμα του Νουμπλένσε – Έβερτον Ντε Βίνα λίγες ώρες νωρίτερα.

Λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την 3η στον βαθμολογικό πίνακα Κουρικό, βλέποντας να υπάρχουν δύο ερμηνείες για το αποτέλεσμα αυτό. Αποτυχία για κάποιους, γιατί πέταξε δύο ακόμα βαθμούς εντός έδρας και δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ επιτυχία για άλλους από την στιγμή που το ματς αυτό ήταν ενδιάμεσα των δύο αγωνιστικών της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Τέσσερις οι βαθμοί της στην δεύτερη τη τάξει συλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής, με 0-0 αρχικά στο Εκουαδόρ με την Κατόλικα Κίτο, ενώ σπουδαίο, τηρουμένων των αναλογιών, το 1-0 που ακολούθησε φιλοξενώντας τη Μπάνφιλντ. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για τη Λα Καλέρα, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες για την Ο΄Χίγκινς, μάλιστα με το ίδιο σκορ, βλέποντας την ομάδα της Ρανκάγουα όχι μόνο να ανεβαίνει στην 7η θέση, αλλά να επιβεβαιώνει πως είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα στο απόρθητο μέχρι τώρα «Ελ Τενιέντε», σε σχέση με την εικόνα της μακριά από αυτό (3-2-0). Πρώτη εξ αυτών, το 2-1 σε βάρος της πρωταθλήτριας Κατόλικα, σε ένα ματς που εκμεταλλεύτηκε ουσιαστικά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, ενώ δραματικό ακολούθως το 2-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με την Κοκίμπο, στο οποίο λύγισε την αντίπαλο της στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μία νίκη και δύο ήττες για την Ο΄Χίγκινς, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ελ Τενιέντε», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Λα Καλέρα, ισάριθμες για την Ο΄Χίγκινς και μία ισοπαλία, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, καθώς η Λα Καλέρα είναι απρόβλεπτη, ενώ η Ο΄Χίγκινς χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  2-3 τέρματα

(Visited 208 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x