Spread the love

Ο Ολυμπιακός ήρθε η ώρα να παίξει τα ρέστα του!

Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Μονακό στο ΣΕΦ, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά, καθώς η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Το Game 1 έφτασε λοιπόν και το ΣΕΦ θα είναι καμίνι, με τον κόσμο να εξαντλεί άμεσα τα εισιτήρια και να ετοιμάζεται για ένα βροντερό παρών, δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ιατρικό δελτίο, οι δύο ομάδες είναι πάνοπλες και ετοιμάζονται για μια σπουδαία αναμέτρηση, αλλά και μια σπουδαία σειρά.

Αρκετά μας είπες Αχιλλέα. Πάμε να παίξουμε στοίχημα…

Πρώτη μας επιλογή θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες είναι καλύτερη ομάδα, παίζουν στην έδρα τους και μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Από την άλλη, η Μονακό θα ανεβάσει σίγουρα τον ρυθμό και θα πάει το παιχνίδι σε μια κατάσταση περισσότερων κατοχών. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ανταπεξέλθει και σε αυτό, οπότε θα πάμε σε ένα κόμπο στοίχημα.

Πρόταση Ολυμπιακός & Όβερ 156.5 με απόδοση 1.90

Πάμε στα ειδικά και σε μια σταθερή επιλογή. Ο Μουσταφά Φαλ για ακόμα ένα παιχνίδι απέναντι στους Μονεγάσκους θα πάρει μπάλες, καθώς δεν υπάρχει κορμί να τον ματσάρει. Το λάιν του δεν είναι απαγορευτικό, όντας μόλις στους 9,5 πόντους, οπότε εδώ το Όβερ αξίζει την πολύ καλή απόδοση που έχει και θα σας το προτείνουμε.

Πρόταση Μουσταφά Φαλ Όβερ 9,5 πόντοι με απόδοση 1.87

Πάμε και στην πλευρά της Μονακό και στον απόλυτο ηγέτη της. Ο Μάικ Τζέιμς είναι ό,τι καλύτερο έχει στο ρόστερ της η ομάδα του Πριγκιπάτου, οπότε θα πάρει προσπάθειες, ειδικά από τη στιγμή που είναι ο μόνος με εμπειρία από πλέι οφς. Το λάιν του είναι στους 16,5 πόντους, νούμερο που σίγουρα είναι υψηλό. Παρόλα αυτά, η επιλογή μας θα είναι το Όβερ, καθώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο Αμερικανός θα σκοράρει.

Πρόταση Μάικ Τζέιμς Όβερ 16,5 πόντοι με απόδοση 1.70

(Visited 180 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x