Spread the love

Δύο ομάδες που χρειάζονται τους βαθμούς, αλλά για πολύ διαφορετικούς λόγους, θα συναντηθούν στη La Liga το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς η Λεβάντε υποδέχεται τη Σεβίλλη. Λεβάντε και Σεβίλλη θα προσπαθήσουν να πάρουν το ματς για διαφορετικούς λόγους.  Γράφει ο Γιώργος Λίγγρης.

Οι γηπεδούχοι είναι αυτή τη στιγμή 19η στον βαθμολογικό πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη 17η Γρανάδα σε ισάριθμα παιχνίδια (32), ενώ προέρχονται από μια νίκη 4-1 επί της Γρανάδα και έτσι έκαναν δύο νίκες στα τρία τελευταία ματς Έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες όπως η Βαλένθια, η Ρεάλ και η Σσοσιεδάδ αλλά και ομάδες πιο προσιτές όπως η Ράγιο και η Αλαβές Κατάφερε στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματα να αποφύγει τον υποβιμασμό με καλύτερη θέση την 12η και χειρότερη την 15η αλλά φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Έχει το χειρότερο ρεκόρ εντός έδρας και αντιμετωπίζει την Σεβίλλη που έχει μόλις τρεις ήττες εκτός. Δεν θα έχει τον Ρότζερ Μαρτί, τον Μαρτίν Κάσερες, τον Χόρχε ντε Φρούτος, τον Κάρλος Κλερκ και τον Σκόντραν Μουστάφι .

Από την άλλη η Σεβίλλη κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 της Ρεάλ στην Ανδαλουσία αλλά τελικά έχασε με 3-2 και πλέον θέλει μόνο νίκη για πολλούς λόγους Ο κυριότερος είναι ότι κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Τσάμπιονς Λιγκ αλλά με νίκη μπορεί να είναι και στην δεύτερη θέση μετά την γκέλα της Ατλέτικο Έτσι ομάδα του Λοπετέγκι θα ολοκληρώσει τον Απρίλιο με έναν εντός έδρας αγώνα με την Κάντιθ ( η οποία νίκησε την Μπάρτσα στο Καμπ Νου) και κατόπιν θα αντιμετωπίσει τις Βιγιαρεάλ, Μαγιόρκα, Ατλέτικο και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Άντονι Μαρσιάλ θα είναι εκτός και μπορεί να παίξει ο Γιούσεφ Εν Νεσύρι σέντερ φορ. Θα πάμε πρώτα με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και κατόπιν με την ισοπαλία

Πρόταση: γκολ -γκολ ή Χ

(Visited 252 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x