Spread the love

Ματσάρα στην Τούμπα και στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στις 19.30 στην Τούμπα.

Μέτρια εμφάνιση και δίκαιη ήττα για τον ΠΑΟΚ ,στο Βικελίδης, από τον Αρη  με 1-0.  Γενικά βγάζει μάι κούραση τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Λουτσέσκου που δεν αποκλείεται να έχει “αδειάσει” μετά τον αποκλεισμό απο τη Μαρσέιγ στο Κόνφερενς.

Ο Λουτσέσκου προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση κάνοντας αλλαγές(7 στο παιχνίδι με τον Αρη) αλλά η κούραση παικτών όπως οι Μπίσεσβαρ-Ζίφκοβιτς-Κούρτις-Ινγκασον είναι  αδιαμφισβήτητη. Εκτός αποστολής οι Καντουρί-Βιειρίνια-Μιχαηλίδης.

Σε μέτρια επίπεδα κινείται και ο Ολυμπιακός.  Ηττα από τον Παναθηναϊκό με την ομάδα του Μαρτίνς να είναι καλή στο πρώτο μέρος ,χάνοντας ευκαιρίες, αλλά κάκιστη στο δεύτερο  Επίσκεψη απο τη Θύρα 7 είχαμε μεσοβδόμαδα και σκληρή ομιλία από τον Μαρτίνς. Εκτός έμειναν οι Βαλμπουενά-Φορτούνης- Αγκιμπού, λόγω τραυματισμών. Σκέψεις για τριάδα στην άμυνα, ίσως επιστρέψει ο Μαντί στη μεσαία γραμμή ,Τικίνιο σίγουρα μπροστά αντί του Ελ Αραμπί.

Προϊστορία: Φέτος 1-1 στην Τούμπα,2-1 στο Καραϊσκάκη.

Εκτίμηση: Ματς κλειστό αναμένεται ,άρα η πρώτη μου επιλογή Χ ημίχρονο. Σε ειδικά πιστεύω ότι το γκολ γκολ ειναι fair  επιλογή , anytime σκόρερ Τικίνιο, Ζίφκοβιτς και σε build στοίχημα να πάρουν κάρτα οι Μανωλάς -Κούρτιτς

(Visited 388 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x