Spread the love

Με ένα σημείο και ένα ειδικό θα προχωρήσουμε στη Λιγκ 2

Mάνσφιλντ-Κροουλι

Ακόμα μία ομάδα ,η Μάνσφιλντ, που εκεί που έδειχνε έτοιμη να κάνει την υπέρβαση για τα πλέι οφ ,εκεί φαίνεται να τα κάνει Θάλασσα.  Ηττα από τη Σάτον με 2-3 και ήττα στην έδρα της Καρλάιλ (1-0).   Αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται εκτός πλέι οφ αλλά ισόβαθμη με την Τρανμίρ η οποία  είναι εντός πλέι οφ  αλλά υπερέχει στο γκολ αβερέιτζ. Εντός έδρας έχει 13-3-4. .

H Kρόουλι, από την άλλη πλευρά, μετρά 5-0-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει  και με τρεις σερί νίκες ,απέναντι σε Μπάροου-Νιούπορτ και Γουόλσολ, έφτασε τους 60 βαθμούς και ψάχνει ένα μικρό θαύμα για να μπει στα πλέι οφ έχοντας 60 βαθμούς και όντας στο -9 απο τα πλέι οφ. Ο πρώτος στόχος ήταν η σωτηρία που ήρθε εύκολα. Εκτός έδρας έχει 8-3-9.

Προϊστορία: 3-2-0, πέρσι 3-3

Εκτίμηση:Το 1.62 δεν συνάδει με τη φόρμα στον άσο, αλλά η Μάνσφιλντ που θέλει να πάει πλέι οφ έχει κίνητρο. Αν πνιγεί απο το άγχος είναι αλλουνού Παπα Ευαγγέλιο. Η λογική μιλάει για άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 

Μπρίστολ Ρ-Φόρεστ Γκριν

Με ένα δυνατό αήττητο τεσσάρων αγώνων (3-1-0) οι Ρόβερς  είναι εντός πλέι οφ, αλλά έχουν και μεγάλες ελπίδες για την απευθείας άνοδο από την οποία απέχουν δύο πόντους και μάλιστα η μεγάλη τους αντίπαλος είναι η Πόρτ Βέιλ  η οποία είναι 3η και οι Ρόβερς την κέρδισαν  με 3-1 ,σπίτι της. Εντός έδρας έχει 13-3-5.

Η Φόρεστ Γκρίν, όταν βρίσκει δύσκολα στην μάχη για την πρώτη θέση , λες και πατάει ένα κουμπάκι και επανέρχεται. Σοβαρή για ένα ημίχρονο ,γλέντησε την Ολνταμ, και στο δεύτερο ήρεμα πράγματα κινδυνεύοντας να φάει γκολ κάτι που δεν έγινε. Πρωτοπόρος με 82 βαθμούς  με 9-92 μακριά απο την έδρα της.

Προϊστορία: Πρίν 8 χρόνια ξαναέπαιξαν και κέρδισε η Φόρεστ (0-1)

Εκτίμηση:Από σημείο δεν βλέπω κάτι ,αντίθετα θα επιλέξω το γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ:Γκολ γκολ   

(Visited 625 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x