ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σάντος – Αμέρικα Μινέιρο

Βραζιλία: Σάντος – Αμέρικα Μινέιρο
Spread the love

Στο «Βίλα Μπελμίρο» το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος στο Μπραζιλεϊράο, με την Σάντος να θέλει να διατηρήσει το απόλυτο στο γήπεδο της σε όλες τις διοργανώσεις, την στιγμή πάντως που η Αμέρικα Μινέιρο έρχεται από δύο μεγάλες σε έκταση νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δύο συνεχόμενες μονομαχίες με τη νεοφώτιστη Κοριτίμπα για την Σάντος, με 2-1 αρχικά σε αυτή της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα στο «Βίλα Μπελμίρο», ενώ 0-1 ακολούθως σε αυτή του κυπέλλου στο «Κόουτο Περέιρα», την έδρα της αντιπάλου της. Λευκή ισοπαλία επίσης στην πρεμιέρα του Μπραζιλεϊράο στο «Μαρακανά» με την Φλουμινένσε, ενώ τρεις οι βαθμοί της σε δύο ματς στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Πιο συγκεκριμένα, ήττα με 0-1 στην πρεμιέρα στο Μπουένος Άιρες από τη Μπάνφιλντ, ενώ ανατροπή στην συνέχεια πέντε λεπτά πριν το φινάλε, στο 3-2 στο «Βίλα Μπελμίρο» με την Κατόλικα Κίτο. Επόμενος αντίπαλος μετά το σημερινό ματς η Ουνιόν Λα Καλέρα, με την οποία η Σάντος θα βρεθεί αντιμέτωπη μεσοβδόμαδα στην Χιλή στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στην άλλη πλευρά, από δύο συνεχόμενες νίκες η Αμέρικα Μινέιρο, η οποία επικράτησε 4-1 αρχικά φιλοξενώντας την περασμένη εβδομάδα την Ζουβεντούδε, πανηγυρίζοντας το πρώτο της τρίποντο στο Μπραζιλεϊράο, ενώ 3-0 ακολούθως στην έδρα της CSA για το κύπελλο, «αγκαλιάζοντας», ενόψει φυσικά του επαναληπτικού, την πρόκριση. Με τα αποτελέσματα αυτά επίσης μετρίασε και τις εντυπώσεις από την ήττα στην πρεμιέρα του Μπραζιλεϊράο στην Φλοριανόπολις από την τοπική Αβαΐ (0-1) και τον ένα βαθμό στις δύο αγωνιστικές στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ακολουθεί επίσης μεσοβδόμαδα, το ματς στο «Ιντεπεντένσια» με τη Ντεπόρτες Τολίμα (Κολομβία), για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Σάντος και ισάριθμες για την Αμέρικα Μινέιρο, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Βίλα Μπελμίρο».

Μια εντελώς διαφορετική ομάδα η Σάντος στο «Βίλα Μπελμίρο», σε σχέση φυσικά με την εικόνα και τα αποτελέσματα της μακριά από αυτό, παρά το γεγονός πως το αγωνιστικό δείγμα είναι μικρό, αναφέροντας το 2-1 με την Κοριτίμπα και το δραματικό 3-2 με την Κατόλικα Κίτο. Παρόλα αυτά, θα ποντάρω στον παράγοντα έδρα, παρά το γεγονός πως απέναντι υπάρχει η απρόβλεπτη μεν αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνη αν βρεθεί σε καλή μέρα, Αμέρικα Μινέιρο.

Εκτίμηση:  1

(Visited 120 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x