ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σέριε Α : Σασουόλο – Γιουβέντους

Σέριε Α : Σασουόλο – Γιουβέντους
Spread the love

Η Σασουόλο θέλει να ξεχάσει την ήττα από την Κάλιαρι και να ανέβει από την 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Γιουβέντους προέρχεται από εντός έδρας γκέλα με την Μπολόνια με 1-1 αλλά παραμένει στην 4η θέση και φαίνεται ότι φέτος θα πάρει πιο εύκολα από πέρυσι την έξoδο στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ παράλληλα θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου αφού νίκησε με γκολ του Μπερναντέσκι για δεύτερη φορά την Φιορεντίνα και θα παίξει στον τελικό με την Ίντερ.

Η Μεγάλη Κυρία δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας εκτός έδρας για 10 συνεχόμενους αγώνες . Η τελευταία ήττα χρονολογείται στις 30 Οκτωβρίου 2021: Βερόνα-Γιουβέντους 2-1. Οι νεροβέρντι προέρχονται από τη ήττα από την Κάλιαρι και είναι δέκατοι στη βαθμολογία στους 33 βαθμούς. Πάντως στον πρώτο γύρο η Σασουόλο νίκησε την Γιουβέντους με 2-1 στο Τορίνο με γκολ στις καθυστερήσεις αλλά με το ίδιο σκορ αποκλείστηκε από την ομάδα του Πιεμόντε στο Κύπελλο Η Γιουβέντους δεν έχει τους: Λοκατέλι, ΜακΚένι, και Κιέζα. Επίσης είναι αμφίβολοι οι: Ραμπιό και Βλάχοβιτς. Για τη Σασουόλο αμφίβολοι είναι οι: Τσίριτς, Φεράρι και Κυριακόπουλος όπως και ο Μπεράρντι Έχουν συνολικά 18 προηγούμενες αναμετρήσεις μεταξύ τους στη Serie A και Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Γιουβέντους μετράει 13 νίκες, έναντι 3 ισοπαλιών και 2 νίκες της Σασουόλο. Μπόμπερ αυτής της αναμέτρησης ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν που πέτυχε 7 γκολ κόντρα στη Σασουόλο. Στο Μαπέι η ιστoρία θέλει 5 νίκες για τη Γιούβε, 2 ισοπαλίες και μία νίκη για τη Σασουόλο. Στον πρώτο αγώνα, η Σασουόλο κέρδισε για πρώτη φορά στο Τορίνο τη Γιούβε. Ήταν 27 Οκτωβρίου 2021 και ο αγώνας άνοιξε με γκολ του Νταβίντε Φρατέσι. Προσωρινή ισοφάριση του ΜακΚένι, πριν το οριστικό 1-2 του Μαξίμ Λόπεζ στο 94ο λεπτό. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, πρώην προπονητής της Σασουόλο με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Serie C1 2007-2008, έχει αντιμετωπίσει την πrώην ομάδα του 13 φορές, με 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Ο Αλέσιο Ντιονίζι έχει αντιμετωπίσει την Γιουβέντους δύο φορές και οι δύο φέτος και έχει μία νίκη και μία ήττα.

Πρόταση: Over 2,5

(Visited 251 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x