ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ταγέρες – Σπόρτινγκ Κριστάλ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ταγέρες – Σπόρτινγκ Κριστάλ
Spread the love

Στο «Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες» της Κόρδοβα, το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες, έχοντας μάλιστα ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς η Ταγέρες θα ψάξει για το τρίποντο που θα την βάλει σε τροχιά πρόκρισης, την στιγμή που η Σπόρτινγκ Κριστάλ παίζει τα ρέστα της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρόκριση στον επόμενο γύρο παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες των οκτώ ομίλων, ενώ αυτές που θα τερματίσουν στην 3η θέση συνεχίζουν ή «υποβιβάζονται» αν προτιμάτε, στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Στην 1η θέση του 8ου ομίλου η Φλαμένγκο με έξι βαθμούς, από τρεις η Ταγέρες και η πρωταθλήτρια Χιλής, Κατόλικα, ενώ μηδέν για την Σπόρτινγκ Κριστάλ.

Επικράτηση με 1-0 για την Ταγέρες στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την πρωταθλήτρια Χιλής, Κατόλικα, ενώ 1-3 ακολούθως στο θρυλικό «Μαρακανά» από την Φλαμένγκο, πέφτοντας με ψηλά το κεφάλι. Μετριότατη πάντως η παρουσία της εντός συνόρων, καθώς με το πρόσφατο 1-3 στην έδρα της Μπάνφιλντ, βρέθηκε στην προτελευταία θέση του 1ου ομίλου της Λίγκα Προφεσιονάλ. Στον αντίποδα, χωρίς βαθμό η Σπόρτινγκ Κριστάλ, η οποία φλερτάρει φυσικά με την 4η θέση, μετά το 0-2 αρχικά φιλοξενώντας την Φλαμένγκο και το δραματικό 1-2 ακολούθως στο Σαντιάγκο από την Κατόλικα, στο οποίο είδε την πρωταθλήτρια Χιλής να βρίσκει δίχτυα με πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Ταγέρες με ομάδα από το Περού, ενώ δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και είκοσι ήττες για την Σπόρτινγκ Κριστάλ, στις 25 προηγούμενες επισκέψεις της στην Αργεντινή.

Δεδομένο για την Ταγέρες, πως αν θέλει να βρεθεί στην φάση των «16», ή στην χειρότερη των περιπτώσεων στην 3η θέση, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Κάτι που έκανε στην πρεμιέρα με την πρωταθλήτρια Χιλής, Κατόλικα και κάτι που θα πρέπει να κάνει σήμερα με την Σπόρτινγκ Κριστάλ, ειδικά από την στιγμή που θα βρει, κατά την γνώμη μου χώρους, καθώς η ομάδα του Περού θα πρέπει να ρισκάρει.

Εκτίμηση:  1

(Visited 303 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x