Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Στο πρώτο παιχνίδι , το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων που μοιιράστηκαν από ένα ημίχρονο.  Από τη μία πλευρά ο  Πέδρο Μαρτίνς  έχει δει την ομάδα του να μην είναι ουσιαστική στα παιχνίδια  έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι  σε όλες τις διοργανώσεις  Αγωνιστικά, ο Πορτογάλος κόουτς αναμένεται να παίξει με το “Ευρωπαϊκό” 4-3-3  και τους Εμβιλά-Μπουχαλάκη -Μαντί ,ενώ φορ θα είναι ο Ελ Αραμπί ,αντί του Τικίνιο. Στο ροτέισον θα επιστρέψουν οι προερχόμενοι απο τραυματισμό ,Αγκιμπού -Φορτούνης -Βαλμπουενά.

Ο ΠΑΟΚ  πάει στο Καραϊσκάκη για να κάνει τη ζημιά. Το 0-0 τον βολεύει αφού ξέρει πως αν βάλει ένα γκολ πρώτος θα αγχώσει τον Ολυμπιακό. Ο Λουτσέσκου  δεν έχει δει την ομάδα του να παίρνει νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια,ανεξάρτητα διοργάνωσης, ενώ πρόβλημα αποτελούν οι  απουσίες των Βιειρίναι -Ελ Καντουρί και Ζαμπά.

Προϊστορία: 4-2-2  με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, πέρσι στον τελικό ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-2 σε ουδέτερο.

Εκτίμηση: Δύο ομάδες που δεν  είναι καλά και βγάζουν κούραση. Ισως  ο Ολυμπιακός να είναι πιο αγχωμένος αφού παίζει εντός, αλλά το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο και αυτό είναι πάντα υπερ του.   Οσον αφορά ειδικά θα έπαιζα Μανωλά και Κούρτιτς να πάρουν κάρτα, περιμένω Ελ Αραμπί σκόρερ anytime,θα ρίσκαρα και στο Χ ημίχρονο.

 

(Visited 396 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x