Spread the love

Η Εξετερ είναι ένα δυνατό στήριγμα, ερωτηματικό η Σουίντον.

 

Εξετερ-Μπάροου

Μετά την ήττα απο την Τρανμίρ η Εξετερ  επανήλθε στο δρόμο των…τριπόντων με το 2-0 απέναντι στη Ροτσντέιλ.Ηταν η 5 η νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια και η 4η στην οποία οι “Ελληνιστές” δεν έχουν δεχτεί γκολ.  Πέντε σερί no goal  για τους γηπεδούχους οι οποίοι είναι δεύτεροι και στο -3 απο την πρωτοπόρο μετρώντας 13-6-2 εντός έδρας.

Η Μπάροου νίκησε τη Σάτον με 1-0, είναι αήττητη στα τελευταία τρία ματς(2-1-0)  και ουσιαστικά έσωσε την κατηγορία.  Εκτός έδρας δεν  χάνει και εύκολα(5-5-11),ενώ στην πιο πρόσφατη εξοδο της έφερε 2-2 με τη Σάλφορντ.

Προϊστορία: Πέρσι 1-1

Εκτίμηση: Η Εξετερ κάνει “επαγγελματικές νίκες” και θα στηρίξω  τη νίκη ,αλλά και σαν ειδικό θα πάω με τα 2-3 τέρματα

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 η 2-3 τέρματα

 

Σουίντον-Φόρεστ Γκριν

Δεύτερη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια για τη Σουίντον  που έκανε μεγάλο διπλ΄στην Χαρτλπουλ (0-3)  και μάλιστα η προηγούμενη νίκη ήταν και πάλι εκτός (1-4) κόντρα στυη Χαρογκέιτ. Με 68 βαθμούς είναι εκτός  πλέι οφ ,με νίκη μπαίνει και πάλι στην εξίσωση , αλλά  εντός έδρας έχει δύο “κολλητές” ήττες από Νιούπορτ και Λέιτον. Εντός έδρας έχει 7-7-7.

Η Φόρεστ Γκριν, κράτησε  το 0-0 με την Μπρίστολ Ρόβερς ,εκτός έδρας, σε ένα ματς όπου ήταν καλύτερη, και στο τέλος πήρε την άνοδο στη Λιγκ  1. Τό δίκαιο έγινε πράξη για την ομάδα που εκτός έδρας έχει  9-10-2 με 12 under  σε 21 αγώνες. 3-2-1 το ρεκορ της στα τελευταία έξι.

Προϊστορία: 2-0-1 ,πρόπερσι 0-2.

Εκτίμηση: Η Σουίντον βγάζει άγχος εντός έδρας ,ενώ είναι έντονη η φημολογία, ότι η Φόρεστ θα έχει πολλές αλλαγές . Ο άσος ολο και κατηφορίζει.

ΠΡΟΤΑΣΗ:Γκολ γκολ

(Visited 460 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x