Spread the love

Τα Game 3 ξεκινούν στην Ευρωλίγκα, με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε από το παιχνίδι του Τελ Αβίβ.

Η Ρεάλ είναι σε τρομακτική κατάσταση σε αυτή τη σειρά, έχει βρει από παντού βοήθειες και ουσιαστικά δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Καλά μας τα λέτε, τι θα παίξουμε όμως; Η λογική μας πάει στο διπλό. Η Μακάμπι δεν έδειξε ικανή να μπορέσει να κοντράρει αυτή τη Ρεάλ και παρά την βοήθεια που θα πάρει από τον κόσμο, όλα μας ωθούν σε μια νίκη των Ισπανών.

Το καθαρό διπλό είναι στο εξαιρετικό 1.89, οπότε εκεί θα πάμε κι εμείς, καθώς δεν υπάρχει λόγος για κάποιο χάντικαπ στην παρούσα φάση.

Πρόταση 2 με απόδοση 1.89

Πάμε τώρα στα ειδικά. Η Ρεάλ είναι σε τρομερή κατάσταση και μέσα σε όλα, ήρθε και μια σπουδαία επιστροφή, αυτή του Γκάμπριελ Ντεκ. Ο Αργεντινός φόργουορντ ξεπέρασε τον κορωνοϊό και θα έρθει με όρεξη στο παιχνίδι, θέλοντας να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε στο τελείωμα της σεζόν.

Τo λάιν του δεν είναι πολύ ψηλά, καθώς το βρίσκουμε στους 10,5 πόντους. Το Όβερ λοιπόν είναι η ιδανική περίπτωση για αυτό το στοίχημα.

Πρόταση Γκάμπριελ Ντεκ Όβερ 10,5 πόντους

(Visited 160 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x