ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Φούλαμ- Νότιγχαμ Φόρεστ

Τσάμπιονσιπ: Φούλαμ- Νότιγχαμ Φόρεστ
Spread the love

Στο Craven Cottage η Φούλαμ υποδέχεται την Νότιγχαμ Φόρεστ σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την νίκη που θα τους εξασφαλίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο εκτός από την άνοδο που είναι ήδη εξασφαλισμένη απέναντι στους ρεντς που χρειάζονται τους βαθμούς για να εδραιώσουν την δική τους θέση στα φετινά μπαράζ ανόδου ευελπιστώντας παράλληλα και στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Κατά γενική ομολογία κοντράρονται απόψε οι δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία.

Η Φούλαμ πέτυχε την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια με τον πρώην “ερυθρόλευκο” τεχνικό Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της και με έναν… σεληνιασμένο Αλεξάντερ Μίτροβιτς στο “9” ο οποίος έχει ήδη σκοράρει 41 (!) γκολ σε 41 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Οι Cottagers χρειάζονται ακόμη μια νίκη στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για να σφραγίσουν την άνοδο και με τον τίτλο του πρωταθλητή και θα έχουν δυο ευκαιρίες να το πράξουν μπροστά στο κοινό τους. Απόψε και στις 2 του επόμενου μήνα κόντρα στην Λούτον.

Ο δε Μίτροβιτς θα κυνηγήσει ένα σπουδαίο ατομικό ρεκόρ αφού με τα 41 γκολ που έχει ήδη πετύχει χρειάζεται άλλο ένα για να ισοφαρίσει και άλλα δυο για να καταρρίψει το ρεκόρ του Γκάι Γουίτινγχαμ της Πόρτσμουθ με 42 την σαιζόν 1992/93.

Για την ιστορία να αναφέρω πως το απόλυτο ρεκόρ το έχει ο Ντίξι Ντιν με 60 (!) γκολ το μακρινό 1928 με την φανέλα της Έβερτον για την πρώτη κατηγορία.

Οι ρεντς έχουν μαζέψει 9 βαθμούς περισσότερους από την 2η της βαθμολογίας Μπόρνμουθ στα 32 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην κατηγορία και εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα πως εάν δεν είχαν πραγματοποιήσει μια τόσο “φτωχή” εκκίνηση ίσως τώρα να ήταν στην θέση των “κερασιών” με τα οποία στην παρούσα φάση τους χωρίζουν 5 βαθμούς και απομένουν άλλα 4 ματς για το φινάλε.

Η ομάδα του Σμιθ Κούπερ ουσιαστικά χρειάζεται ακόμη έναν βαθμό για να σφραγίσει την είσοδο της στα μπαράζ ανόδου αλλά με την φόρμα που έχει τελευταία ( 8/10 νίκες και 4/5 clean sheets) το μόνο σίγουρο είναι πως θα κυνηγήσει περισσότερα πράγματα.

Προϊστορία: Η Φούλαμ έχει κερδίσει στα 5/6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Goal αφού περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα ενδεχομένως στις δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας στην τρέχουσα σαιζόν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 560 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x