Spread the love

Στο πρώτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός  νίκησε μόλις με 1-0  τη Λαμία, χάρις στο γκολ του Ιωαννίδη αν και οι Πράσινοι έχασαν πολλές ευκαιρίες.

 

Οι γηπεδούχοι  είναι σε τραγική αγωνιστική κατάσταση ,έχοντας ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία, μέσω πλέι οφ, εκτός ακ ιαν καταφέρει, διότι περι κατορθώματος θα πρόκειται , να υποβιβαστεί τερματίζοντας τελευταία .Στη Λαμία υπάρχει ξεσηκωμός για την εν λόγω αναμέτρηση , που αν φέρει πρόκριση, θα  καταγράψει τη μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου. Δεν υπάρχουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Οσο για τον Παναθηναϊκό ,η προετοιμασία  ολοκληρώθηκε με δύο απρόπτα.  Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποχώρησε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού, την Τρίτη  λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε στο μηρό. Απ’ την άλλη, ο Αχιλλέας Πούγγουρας έκανε θεραπεία, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση. Aυτοί οι δύο προστίθενται στις απουσίες των Λούντκβιστ, Αγιούμπ, Βαγιαννίδης που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Προϊστορία 1-2-1, φέτος 1-3 στο Πρωτάθλημα.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός είναι  καλύτερη ομάδα και η λογική του 2πλού με under 3.5  είναι πολύ καλή . Απο κει και πέρα, θα βάλω anytime  σκόρερ  Ιωαννίδη  αλλά και Παλάσιος.

 

(Visited 332 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x