ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Γιουρόπα Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Spread the love

Στο London Road η Γουέστ Χαμ θα υποδεχτεί την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης σε έναν ημιτελικό που αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία αφού έρχονται δυο ομάδες που διψασμένες για μια πραγματικά μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση που μας έχουν δείξει ωραία πράγματα στην τρέχουσα σαιζόν τόσο στην εν λόγω διοργάνωση όσο και στα εγχώρια πρωταθλήματα τους.

Τα “σφυριά” έχουν κερδίσει μόλις σε ένα παιχνίδι στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις , κάτι που μοιάζει λογικό αφού σιγά σιγά βγαίνει και η κούραση σε ένα όχι μεγάλο ρόστερ που έχει στην διάθεση του ο Ντέιβιντ Μόγιες, ενώ αριθμεί και 4/7 ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ με πιο πρόσφατη αυτή από την Τσέλσι (1-0) στα χασομέρια αλλά συνεχίζει να κρατά την 7η θέση που δίνει και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσο πρωταθλήματος.

Ωστόσο οι προκρίσεις εις βάρος της Σεβίλλης και της Λυόν στα νοκ άουτ της δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει σε μια πραγματικά μεγάλη διάκριση στον θεσμό.

Οι: Ζούμα, Ντιόπ και Ογκμπόνα παραμένουν εκτός δράσης με τον Σκοτσέζο τεχνικό να ετοιμάζει το “3-4-2-1” με τον Αντόνιο στο “9” και δίδυμο πίσω του, τους: Φορνάλς και Μπόουεν.

Οι “Αετοί” με 1/9 νίκες στα πιο πρόσφατα δικά τους παιχνίδια είναι φανερό πως έχουν ξεμείνει από δυνάμεις αλλά επίσης πως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα έχουν “σημαδέψει” παιχνίδια και το μόνο σίγουρο είναι πως ένα από αυτά είναι το αποψινό.

Μην ξεχνάμε πως η μοναδική νίκη που έχουν πανηγυρίσει στα εννέα αυτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ήταν εκείνο το 2-3 στην Βαρκελώνη στις 14/04 επί της Μπαρτσελόνα με τους δεκάδες χιλιάδες εκστασιασμένους οπαδούς της να πανηγυρίζουν στις εξέδρες του Καμπ Νου.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι στην 9η θέση έχοντας συμπληρώσει πέντε ματς δίχως νίκη εκ των οποίων οι τρεις ισοπαλίες.

Προϊστορία: Οι δυο αυτές ομάδες θα παίξουν για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Στα 5/7 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Γουέστ Χαμ σε όλες τις διοργανώσεις έχουν σκοράρει και οι δυο ομάδες κάτι που δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη εάν αναλογιστούμε πως στην τρέχουσα σαιζόν μόλις σε δυο (2) παιχνίδια σε όλους τους θεσμούς δεν έχουν βρει δίχτυα οι Λονδρέζοι μπροστά στο κοινό τους. Την ίδια ώρα οι Γερμανοί έχουν βρει δίχτυα στα 12/15 εκτός έδρας παιχνίδια τους εκτός έδρας.

Καθόλου άσχημο το 1,78. Μου αρέσει και η κόντρα των “σφυριών” στο Χ2 σε απόδοση διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal/ X2

(Visited 376 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x