ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Βίλστερμαν – Σάο Πάολο

Κόπα Σουνταμερικάνα: Βίλστερμαν – Σάο Πάολο
Spread the love

Στο «Φέλιξ Καπρίλες» της Κοτσαμπάμπα, το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο του Κόπα Σουνταμερικάνα, με την Βίλστερμαν να ψάχνει την έκπληξη που θα την βάλει και πάλι στην διεκδίκηση της πρόκρισης, την στιγμή που η Σάο Πάολο με νίκη θα εδραιωθεί στην 1η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρόκριση για την φάση των «16» παίρνουν μόνο οι οκτώ πρώτες ομάδες των ισάριθμων ομίλων. Στην συγκεκριμένη φάση, θα βρουν και τις οκτώ ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η  θέση από τους ισάριθμους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Έξι βαθμοί για την Σάο Πάολο, τέσσερις για την Έβερτον Ντε Βίνα (Χιλή) αλλά σε τρία ματς, τρεις για την Αγιασούτσο (Περού), η οποία όμως έχει και ένα αγώνα περισσότερο, ενώ ένας μόλις για την Βίλστερμαν.

Τυχερό 1-1 στην πρεμιέρα στην Χιλή με την Έβερτον, σε ένα ματς στο οποίο η Βίλστερμαν βρήκε δίχτυα με πέναλτι, στη μοναδική φορά που πέρασε την σέντρα, ενώ 0-2 ακολούθως στην Κοτσαμπάμπα φιλοξενώντας την Αγιασούτσο. Εντός συνόρων επίσης, από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, με εντός 2-2 αρχικά με την Ρόγια Παρί, δραματικό 3-3 στην έδρα της Μπλούμινγκ, στο οποίο βρέθηκε 3-1 μπροστά στο σκορ και στο οποίο είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει με πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ 1-1 φιλοξενώντας την Ουνιβερσιτάριο.

Στην άλλη πλευρά, 3-2 στην πρεμιέρα για την Σάο Πάολο στο Περού σε βάρος της Αγιασούτσο, σε ένα ματς στο οποίο ο 49χρονος Ροζέριο Σένι πραγματοποίησε και αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ 2-0 ακολούθως στο «Μορουμπί» φιλοξενώντας την Έβερτον. Εντός συνόρων, τέσσερις οι βαθμοί της στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Μπραζιλεϊράο, με επιβλητικό 4-0 στην πρεμιέρα στο «Μορουμπί» σε βάρος της Ατλέτικο Παραναένσε, 1-3 ακολούθως στο «Μαρακανά» από την Φλαμένγκο, ενώ 1-1 το Σάββατο που μας πέρασε στο εκτός έδρας μίνι ντέρμπι Παουλίστα με τη Μπραγκαντίνο.

Προϊστορία: Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και το 1974, στην φάση των ομίλων τότε του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την Σάο Πάολο νικήτρια τόσο στο ματς στην Βραζιλία με 5-0 όσο και στην Βολιβία με 1-0.

Απρόβλεπτη, τουλάχιστον βάσει αποτελεσμάτων, η Σάο Πάολο, εκτιμώντας όμως, πως έχει το προβάδισμα, από την στιγμή που βρίσκει απέναντι της ένα αντίπαλο τόσο στα μέτρα της όσο και ευάλωτο αμυντικά.

Εκτίμηση:  2

(Visited 322 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x