Spread the love

Η Λιγκ 1 ,με ώρα έναρξης 14.30  το Σάββατο έχει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά θέλει και προσοχή.

205 Μόρκαμπ-Σαντερλαντ

Η Μόρκαμπ ουσιαστικά με νίκη σώζεται η με ισοπαλία η ακόμα και αν χάσει να μην κάνουν καλύτερο αποτέλεσμα οι απο …κάτω που είναι στο -2 από εκείνη. Εχει 42 βαθμούς με 7 – 8- 7 εντός έδρας ,ενώ στα τελευταία έξι μετρά 3-1-2.

Η Σάντερλαντ, είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση με αήττητο 12 αγώνων (7-5-0) αλλά και 7-9-6 μακριά από την έδρα της. Με 81 βαθμούς δεν έχει κλειδώσει ακόμα την παραμονή της, μιας και την κυνηγάνε Πλιμουθ και Γουίκομπ. Στο τελευταίο ματς έμεινε στο 1-1 με τη Ρόδεραμ, εντός έδρας.

Προϊστορία: Δ εν υπάρχει.

Εκτίμηση: Η επιλογή μου θα είναι το γκολ γκολ πιστεύοντας ότι επειδή και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να πρετύχουν το στόχο τους. Αλλωστε γκολ γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

212 Τζίλιγχαμ-Ρόδεραμ

Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη για την ομάδα της Τζίλιγχαμ (0-3-2) η οποία βρίσκεται κάτω απο την επικίνδυνη ζώνη αλλά ισόβαθμη με τη Φλίτγουντ απο την οποία υστερεί στο goal-average. Θα πρέπει να κερδίσει η να πάρει ισοπαλία και να χάσει η Φλίτγουντ η οποία παίζει με τη Μπόλτον ,εκτός έδρας.

Η Ρόδεραμ θέλει νίκη για να μπορέσει να παραμείνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας η ακόμα για να ξεπεράσει τη Γουίγκαν που είναι πρωτοπόρος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι τυπική στη νίκη (2-1-3 στα τελευταία έξι). Εκτός έδρας έχει 11-6-5.

Προϊστορία: 1-0-3, πρόπερσι 0-3

Εκτίμηση: Θα έχουν άγχος και οι δύο αλλά θα πάω με το διπλό

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 672 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x