Spread the love

Ο Ολυμπιακός έχει μια πρώτη ευκαιρία να τσεκάρει το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ, με τους Πειραιώτες, έχοντας το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά απέναντι στη Μονακό, να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Μονεγάσκους, στο πλαίσιο του Game 4.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για ακόμα ένα παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Χασάν Μάρτιν, ο οποίος δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, ενώ και η Μονακό έχει θέματα, με τον Ντιαλό να δοκιμάζει την τελευταία στιγμή.

Το Game 3 τελείωσε με τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, όμως το τέταρτο παιχνίδι είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία. Ή μήπως όχι;

Εμείς πιστεύουμε σε ακόμα ένα διπλό του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες είναι καλύτερη ομάδα και το έχεουν δείξει στη σειρά, όμως απομένει να το επιβεβαιώσουν, παίρνοντας την πρόκριση για το Βελιγράδι.

Το σκέτο διπλό δίνει μια φανταστική απόδοση, οπότε αυτή θα είναι και η πρώτη μας επιλογή.

Πρόταση 2 με απόδοση 2.05

Ο Ολυμπιακός ξεκόλλησε επιθετικά στο Game 3 και αυτό φάνηκε από τους 87 πόντους που πέτυχε. Με τη Μονακό να επιδιώκει ξανά το γρήγορο παιχνίδι, η λογική μας ωθεί σε υψηλό σκορ για ακόμα μια φορά. Έτσι θα πάμε και στοιχηματικά.

Το λάιν των 156,5 πόντων είναι μια καλή περίπτωση, ενώ, εάν κάποιος το πιστέψει, μπορεί να παίξει και κάτι μεγαλύτερο.

Πρόταση Όβερ 156,5 με απόδοση 1.75

Ένας παίκτης που δεν έχει κάνει ακόμα το ξέσπασμά του στη σειρά είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο σούπερ σκόρερ του Ολυμπιακού δεν περνάει… πολύ καλά απέναντι στην Μονακό, όμως η αντίδραση είναι κοντά. Κατά τη γνώμη μας μάλιστα, είναι σήμερα!

Το λάιν του είναι στους 13,5 πόντους και η απόδοση απλά ΜΑΓΙΚΗ, οπότε αξίζει το οποιοδήποτε ρίσκο πάρει κάποιος.

Πρόταση Τάιλερ Ντόρσεϊ Όβερ 13,5 πόντοι με απόδοση 2.15

(Visited 235 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x