ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σεαρά – Μπραγκαντίνο  

Βραζιλία: Σεαρά – Μπραγκαντίνο  
Spread the love

Με στόχο να σπάσει το ρόδι στο «Καστελάο» στο Μπραζιλεϊράο η Σεαρά, ενώ για το πρώτο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα η Μπραγκαντίνο, με το ματς των δύο ομάδων μάλιστα ενδιάμεσα των υποχρεώσεων που έχουν στην φάση των ομίλων του Σουνταμερικάνα και του Κόπα Λιμπερταδόρες αντίστοιχα.

Τρεις βαθμοί για την Σεαρά σε δύο ματς στο φετινό Μπραζιλεϊράο, με την ομάδα της Φορταλέζα να έρχεται από το 1-3 φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο, αδυνατώντας να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, καθώς πέταξε ουσιαστικά στα σκουπίδια, το 3-2 της πρεμιέρας στην έδρα της Παλμέιρας. Το απόλυτο πάντως στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα σε τρία ματς, καθώς μετά το εντός 2-1 της πρεμιέρας σε βάρος της Ιντεπεντιέντε, ακολούθησαν δύο «διπλά» με το ίδιο σκορ (2-0), με τη Λα Γκουάιρα (Βενεζουέλα) και την Χενεράλ Καμπαγέρο (Παραγουάη).

Στην άλλη πλευρά, πέντε βαθμοί για τη Μπραγκαντίνο σε τρία ματς στο φετινό Μπραζιλεϊράο, με εκτός 2-2 στην πρεμιέρα με την Ζουβεντούδε, επιβλητικό 4-0 ακολούθως φιλοξενώντας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, ενώ 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο εντός έδρας μίνι ντέρμπι Παουλίστα με την Σάο Πάολο. Εκτός συνόρων, τέσσερις οι βαθμοί της σε τρία ματς στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, με 2-0 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο, 2-2 ακολούθως στο Μπουέντος Άιρες με την Βέλεζ, ενώ 0-2 στη Λα Πλάτα από την Εστουδιάντες.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Σεαρά, δύο για τη Μπραγκαντίνο και μία ισοπαλία, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Καστελάο» της Φορταλέζα.

Μονομαχία δύο απρόβλεπτων ομάδων, τουλάχιστον βάσει αποτελεσμάτων, η οποία μάλιστα είναι ενδιάμεσα στις υποχρεώσεις που είχαν και έχουν τόσο η Σεαρά όσο και η Μπραγκαντίνο στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 276 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x