Spread the love

Τα φαβορί είναι οι γηπεδούχοι στα ντέρμπι των πλέι οφ της Σούπερλιγκ ,αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν.

 

Παναθηναϊκός-Αρης

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναικός κοντράρεται με τον Αρη σε ένα παιχνίδι  με τεράστιο ενδιαφέρον. Οι “Πράσινοι” με εννιά ματς αήττητο (6-3-0) ,είναι πια στο ν τελικό του Κυπέλλου, ύστερα και από τη νίκη κόντρα στη Λαμία, εκτός έδρας με 2-0, και πλέον  θέλει τη νίκη μιας και παίζοντας στον τελικό με τον ΠΑΟΚ ξέρει πως αν χάσει και δεν πάρει θέση μέσω Σούπερλιγκ στην Ευρώπη, τα πράγματα θα είναι δύσκολα  για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις . Αγωνιστικά, ο Γιοβάνοβιτς έχει την επιστροφή Κουρμπέλη, θέματα με απουσίες δεν υπάρχουν, πλήν των γνωστών.

Ο Αρης, νίκησε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ , κάνοντας σημαντικό βήμα για την Ευρώπη. Βρήκε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, βγάζει χαρακτήρα και δείχνει  ότι μπορεί να βγεί Ευρώπη.  Ενας στόχος που περνάει ,εν πολλοίς από τη Λεωφόρο.

Επιστροφή για τους Σασα και Ιτούρμπε ,με ενισχυμένο κέντρο  με τον Μπούργος  να μην είναι στον πάγκο ελέω τιμωρίας.

Προϊστορία:΅Φέτος 2-0 στην κανονική διάρκεια

Εκτίμηση:  Τα λίγα γκολ είναι η καλύτερη επιλογή σε ένα ματς σκάκι.

 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ των πολλών προβλημάτων φιλοξενεί την ΑΕΚ  η οποία θα έχει στην εξέδρα τον Ματίας Αλμέιδα που έφτασε στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται απο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, μετά από ένα αγχωτικό δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, ισοφαρίζοντας στο 109 με τον Τσόλακ το γκολ του Ελ Αραμπί. Αγωνιστικά, ο Λουτσέσκου δεν έχει μαζί του  σημαντικούς; παίκτες, όπως οι Μίτριτσα-Αουγκούστο- Μπίσεσβαρ-Βιειρίνια-Μιχαηλίδης- Ελ Καντουρί και Ζαμπά. Στα πλέι οφ έχει δύο ήττες σερί απο Παναθηναϊκό και Αρη ενώ παίζει νον στοπ  με Ολυμπιακό την Τετάρτη στην Τούμπα για εξ αναβολής πλέι οφ.

Η ΑΕΚ , μετά από δύο ήττες και δύο ισοπαλίες,  νίκησε τα Γιάννινα στους Ζωσιμάδες με 3-2  εκτός έδρας και έμεινε ζωντανή για την Ευρώπη. Υποδέχτηκε το νέο της προπονητή, Ματίας Αλμέιδα, ενώ αγωνιστικά, τεράστια είναι η απουσία του Αραούχο, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Λε Ταλεκ. Λογικά,αντί Αραούχο θα είναι ο Αμραμπατ με δεύτερη λύση τον  Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Προϊστορία: Φέτος στην κανονική διάρκεια 2-0 ,στο πρώτο ματς Κυπέλλου ,0-0 , πάντα στην Τουμπα

Εκτίμηση: Κομβικό ματς, ειδικά για την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ βγάζει σκληράδα και θα πάω με Χ ημίχρονο  και άσο τελικό

 

 

(Visited 360 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x