ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ντεπορτίβο Τάτσιρα – Εμελέκ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ντεπορτίβο Τάτσιρα – Εμελέκ
Spread the love

Η 4η αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες, με το ματς στο «Πολιντεπορτίβο Ντε Πουέμπλο Νουέβο» του Σαν Κριστόμπαλ, ανάμεσα στη Ντεπορτίβο Τάτσιρα και την Εμελέκ, να μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και «τελικός» της 2ης θέσης, από την στιγμή που η Παλμέιρας έχει το απόλυτο και έχει καπαρώσει την πρωτιά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρόκριση στον επόμενο γύρο παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες των οκτώ ομίλων, ενώ αυτές που θα τερματίσουν στην 3η θέση συνεχίζουν ή «υποβιβάζονται» αν προτιμάτε, στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Εννέα βαθμοί για την Παλμέιρας, με τη Ντεπορτίβο Τάτσιρα στην 2η θέση με τέσσερις, την Εμελέκ στην 3η με δύο, ενώ ένας μόλις για την Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο (Βολιβία).

Βαρύ 0-4 στην πρεμιέρα για τη Ντεπορτίβο Τάτσιρα φιλοξενώντας την Παλμέιρας, με την ομάδα όμως της Βενεζουέλας να παίρνει στην συνέχεια τέσσερις βαθμούς σε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, με 1-1 με την σημερινή της αντίπαλο και 2-1 στην Βολιβία σε βάρος της Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο. Εντός συνόρων, 3-3 φιλοξενώντας τη Λα Γκουάιρα, ισοφαρίζοντας έξι λεπτά πριν το φινάλε, με το αποτέλεσμα αυτό να την φέρνει στην 6η θέση του πρωταθλήματος της Βενεζουέλας και στο -5 από την πρωτοπόρο Μονάγκας.

Στην άλλη πλευρά, με την πλάτη στον τοίχο και χωρίς νίκη ακόμα στον όμιλο η Εμελέκ, μετά το 1-1 της πρεμιέρας στην Βολιβία με την Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο, το εντός 1-1 με την σημερινή της αντίπαλο και το 1-3 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την δις κάτοχο του τροπαίου Παλμέιρας. Στην 4η θέση επίσης του πρωταθλήματος του Εκουαδόρ, έστω και με ένα ματς λιγότερο και στο -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο και «μισητή» συμπολίτισσα Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το δεύτερο ματς στην ιστορία των δύο ομάδων στην Βενεζουέλα, μετά το 1-0 της Ντεπορτίβο Τάτσιρα το 2016 και πάλι τότε στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ματς στο οποίο αναμένεται να πέσουν κορμιά και στο οποίο δεν θα μπλέξω με σημείο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 344 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x