ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Χενεράλ Καμπαγέρο – Ιντεπεντιέντε

Κόπα Σουνταμερικάνα: Χενεράλ Καμπαγέρο – Ιντεπεντιέντε
Spread the love

Η 4η αγωνιστική στον 7ο όμιλο του Κόπα Σουνταμερικάνα, με την Χενεράλ Καμπαγέρο σε ρόλο περισσότερο ρυθμιστή, την στιγμή που η Ιντεπεντιέντε θέλει τη νίκη για να μείνει «ζωντανή» στην διεκδίκηση της 1ης θέσης.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρόκριση για την φάση των «16» παίρνουν μόνο οι οκτώ πρώτες ομάδες των ισάριθμων ομίλων. Στην συγκεκριμένη φάση, θα βρουν και τις οκτώ ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η  θέση από τους ισάριθμους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στην 1η θέση η Σεαρά με εννέα βαθμούς, έξι για την Ιντεπεντιέντε, ενώ από ένα τόσο η Λα Γκουάιρα (Βενεζουέλα), όσο και η Χενεράλ Καμπαγέρο (Παραγουάη).

Ένας μόλις βαθμός όπως προαναφέρθηκε για την Χενεράλ Καμπαγέρο, η οποία μετά το 1-1 της πρεμιέρας φιλοξενώντας τη Λα Γκουάιρα, ηττήθηκε 0-2 στην Αργεντινή από την σημερινή της αντίπαλο και 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ντεφενσόρες Ντελ Τσάκο» της Ασουνσιόν από την Σεαρά. Εντός συνόρων, ήττα με 0-1 φιλοξενώντας την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Απερτούρα, Λιμπερτάδ, με την οποία συγκατοικεί πλέον στην τελευταία θέση με την Σπορτίβο Αμελιάνο.

Στον αντίποδα, ήττα με 1-2 στην πρεμιέρα στο «Καστελάο» της Φορταλέζα από την τοπική Σεαρά, με την Ιντεπεντιέντε όμως να επιβεβαιώνει στην συνέχεια τον τίτλο του φαβορί τόσο στο εντός 2-0 με την σημερινή της αντίπαλο όσο και στο 2-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στην Βενεζουέλα με τη Λα Γκουάιρα. Εντός συνόρων, ήττα με 0-1 στην έδρα της Λανούς και αποτυχία γενικότερα τόσο η προτελευταία θέση στον 2ο όμιλο της Λίγκα Προφεσιονάλ όσο και το ότι απέτυχε να βρεθεί στα πλέι οφ της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Χενεράλ Καμπαγέρο με ομάδα της Αργεντινής, ενώ τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Ιντεπεντιέντε, στις έξι προηγούμενες επισκέψεις της στην Παραγουάη.

Μόνος στόχος, αν βέβαια υπάρχει για τη «μικρή» Χενεράλ Καμπαγέρο να πανηγυρίσει μία νίκη στην φάση των ομίλων και να φύγει με ψηλά το κεφάλι, ενώ ανασταλτικός παράγοντας γενικότερα, πως δεν αγωνίζεται στην φυσική της έδρα, αλλά στο «Ντεφενσόρες Ντελ Τσάκο» της Ασουνσιόν. Μονόδρομος η νίκη για την Ιντεπεντιέντε, αν θέλει να έχει ελπίδες για την 1η θέση, ειδικά αν την ίδια ώρα η Σεαρά επικρατεί στην Φορταλέζα της Λα Γκουάιρα.

Εκτίμηση:  2

(Visited 397 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x