ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μπαράζ Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Πάτρικ Θίστλ- Ίνβερνες

Μπαράζ Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Πάτρικ Θίστλ- Ίνβερνες
Spread the love

Στο Firhill Stadium η Πάρτικ Θιστλ φιλοξενεί την Ίνβερνες στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι αναβάθμισης με τους γηπεδούχους να τερματίζουν στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Τσάμπιονσιπ και τους φιλοξενούμενους στην 3η με την διαφορά των δυο να είναι στους εφτά βαθμούς.

Το συγκρότημα του Ίαν ΜακΚόλ παραδοσιακά είχε πρόβλημα σχετικά με την συγκομιδή βαθμών στην έδρα του και ειδικά στην τρέχουσα σαιζόν είναι χαρακτηριστικό πως έχει κερδίσει στα μισά από τα 18 90λεπτα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ειδικά απέναντι σε ομάδες που τερμάτισαν πιο ψηλά από αυτούς στην βαθμολογία , δηλαδή την πρώτη 3άδα που απαρτίζουν η Κιλμάρνοκ η Άρμποουθ και η Ίνβερνες πέτυχαν μόλις μια νίκη μπροστά στο κοινό τους.

Μπήκαν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ σε κακό φεγγάρι αφού έχουν χάσει 6/9 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν στο + 7 και στην 3η θέση πιο ψηλά στην βαθμολογία από την αποψινή της αντίπαλο για αυτό και έχει το πλεονέκτημα της ρεβάνς στην έδρα της σε μια διαδικασία στην οποία τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε.

Η ομάδα του Μπίλι Ντόντς διατηρεί ένα σπουδαίο ρεκόρ εκτός έδρας έχοντας χάσει μόλις 4/18 παιχνίδια εκ των οποίων 1/4.

Με 6/8 νίκες στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δείχνουν αποφασισμένοι για την επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία.

Προϊστορία: 17-8-15. Ελαφρύ προβάδισμα για τους γηπεδούχους οι οποίοι κέρδισαν το αντίστοιχο πιο πρόσφατο με 1-0 τον Μάρτιο που αποτελεί και την τελευταία χρονικά ήττα των φιλοξενούμενων γενικά.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Χ2 σε combo με το Under 2,5 σε απόδοση 2,25.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2+ Under 2,5

(Visited 296 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x