ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ατλ. Γκοϊανιένσε – Ντεφένσα

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ατλ. Γκοϊανιένσε – Ντεφένσα
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στην Γκοϊανία, ανάμεσα στην τοπική Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και τη Ντεφένσα, για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου, στον οποίο όλα είναι ρευστά και στον οποίο και οι τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρόκριση για την φάση των «16» παίρνουν μόνο οι οκτώ πρώτες ομάδες των ισάριθμων ομίλων. Στην συγκεκριμένη φάση, θα βρουν και τις οκτώ ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η  θέση από τους ισάριθμους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Να τονιστεί επίσης, πως πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα περισσότερα τέρματα εκτός έδρας. Έξι βαθμούς για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και τη Λίγκα Κίτο, ενώ από τρεις για τη Ντεφένσα και την Αντοφαγκάστα.

Έξι βαθμοί όπως προαναφέρθηκε για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία μετά το επιβλητικό 4-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Λίγκα Κίτο και το σπουδαίο 1-0 στο Μπουένος Άιρες με τη Ντεφένσα, γνώρισε οδυνηρή ήττα στην Χιλή την προηγούμενη αγωνιστική από την Αντοφαγκάστα με 1-2. Πιο συγκεκριμένα, μπροστά στο σκορ η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με το σοκ όμως για την ομάδα της Γκοϊανίας να έρχεται στο φινάλε, όπου δέχθηκε δύο τέρματα από τους γηπεδούχους στο ογδοηκοστό έβδομο και το ογδοηκοστό ένατο λεπτό. Στην άλλη πλευρά, με το δεξί η Ντεφένσα στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς επικράτησε εύκολα 3-1 στην πρεμιέρα στην Χιλή της Αντοφαγκάστα. Παρόλα αυτά, με την πλάτη στον τοίχο και χωρίς βαθμό στα δύο επόμενα ματς, καθώς γνώρισε ισάριθμες ήττες στο «Τίτο Τοματζέλο», με 0-1 από την σημερινή της αντίπαλο και 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική από τη Λίγκα Κίτο.

Προϊστορία: Λευκή ισοπαλία το 2021 με τη Νιούελς για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, στο μοναδικό εντός έδρας ματς της ιστορίας της με ομάδα της Αργεντινής. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες για τη Ντεφένσα, στις εννέα προηγούμενες επισκέψεις της στην Βραζιλία.

Ματς στο οποίο αναμένεται να πέσουν κορμιά, καθώς η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα για να διατηρηθεί στην κορυφή και η Ντεφένσα θα ρισκάρει για το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία να μπει και πάλι στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Πέρα από τα παραπάνω, η Ντεφένσα θα θέλει και μια άτυπη ρεβάνς για το 0-1 στο «Τίτο Τοματζέλο».

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 376 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x