Spread the love

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Ολυμπιακός και Μονακό κοντράρονται στο πέμπτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Final Four.

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός στο Μονακό με το ένα διπλό που πήρε και πλέον έχει τον κόσμο του στο πλευρό του, προκειμένου να τελειώσει τη δουλειά και να επιστρέψει στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, για πρώτη φορά μετά το 2017. Μαζί του είναι και η προϊστορία, καθώς ποτέ άλλοτε δεν έχει περάσει ομάδα από το ΣΕΦ σε πέμπτο ματς. Πάμε όμως να παίξουμε στοίχημα…

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι καλύτερη και πρέπει απλά να το αποδείξει στο παρκέ. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, θα πάμε στον άσσο, στον οποίο θα προσθέσουμε και ένα μικρό χάντικαπ.

Πρόταση Ολυμπιακός (-7,5) με απόδοση 1.90

Πάμε τώρα στα ειδικά και στον Σάσα Βεζένκοφ. Ο αριστερόχειρας φόργουορντ έχει φάει πολύ… ξύλο στη σειρά με τη Μονακό, όμως παραμένει ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ένα τέτοιο παιχνίδι περιμένουμε και απόψε, με το λάιν των 13,5 πόντων να είναι εφικτό να το ξεπεράσει.

Πρόταση Βεζένκοφ Όβερ 13,5 πόντοι με απόδοση 1.75

Τέλος, πάμε στον παίκτη που έχει κάνει την μεγαλύτερη ζημιά στον Ολυμπιακό σε αυτή τη σειρά, τον Ντουέιν Μπέικον.

Ο Αμερικανός είναι απίθανος στα παιχνίδια κόντρα στους Πειραιώτες και περιμένουμε ακόμα ένα παρόμοιο, καθώς η ποιότητά του είναι τέτοια που, άμα βρει ρυθμό, μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε άμυνα.

Το λάιν του είναι στους 14,5 πόντους και πιστεύουμε πως θα το ξεπεράσει, οπότε θα κλείσουμε με την πρόταση του Όβερ.

Πρόταση Ντουέιν Μπέικον Όβερ 14,5 πόντοι με απόδοση 1.87

(Visited 172 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x