ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

MLS: Σινσινάτι- Τορόντο

MLS:  Σινσινάτι- Τορόντο
Spread the love

Στο Σινσινάτι η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει το Τορόντο στην 10η στροφή της Regular Season στην Ανατολική περιφέρεια μόλις λίγες ημέρες μετά την πρόσφατη αναμέτρηση τους μέσα στο Οντάριο που έληξε με 2-1 υπέρ των αποψινών γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν λοιπόν ένα σπουδαίο 2ιπλο στο Οντάριο απέναντι στην αποψινή τους αντίπαλο και έτσι έβαλαν φρένο σε ένα κακό σερί 4 αγώνων εκ των οποίων οι τρεις ήταν ήττες και η μια “λευκή” ισοπαλία στην Τζόρτζια επί της Ατλάντα. Είναι αξιοσημείωτο πως ενώ πέρσι τερμάτισαν με μόλις 2 νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος φέτος ήδη μετράνε τρεις στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους που αν μην τι άλλο φανερώνει πρόοδο.

Οι Καναδοί έχασαν το αντίστοιχο ματς στην έδρα τους και έτσι συμπλήρωσαν back to back ήττες αφού είχε προηγηθεί το εκπληκτικό 5-4 από την Νέα Υόρκη εκτός έδρας σε ένα ματς που προηγήθηκαν 0-2 χάρη σε ισάριθμα γκολ από τον 28χρονο Ισπανό επιθετικό Χεσούς Χιμένεθ αλλά στην συνέχεια δέχτηκαν 5 (!) γκολ από το 38ο μέχρι και το 75ο λεπτό για να “ψαλιδίσουν” απλά την έκταση του σκορ πετυχαίνοντας αλλά δυο τέρματα στο φινάλε.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως το Τορόντο δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα 12 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια του στην κατηγορία.

Προϊστορία: Το πρόσφατο 2-1 υπέρ της ομάδας του Πατ Νούναν ήταν η 3η μόλις νίκη απέναντι στους ρεντς στην ιστορία του Σινσινάτι στο MLS.

* Αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι αφού από την μια πλευρά έχουμε να κάνουμε με τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων και το κακό ρεκόρ των Καναδών στα εκτός έδρας παιχνίδια τους γενικά και από την άλλη την δεδομένα μεγαλύτερη εμπειρία των ρεντς και την καλύτερη τους παράδοση.

Με δεδομένο πως ανεξάρτητα από την τελική τους έκβαση τα 12 τελευταία ματς για την ομάδα του Μπομπ Μπράντλεϊ έχουν λήξει όλα με Goal και πως στα έξι μεταξύ τους πιο πρόσφατα δεν έχει υπάρξει ισοπαλία θα επιλέξω το combo του Over 2,5 με το Goal σε απόδοση 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 224 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x