Spread the love

 

Στο Βελοντρόμ η Μαρσέιγ κοντράρεται με τη Φέγενορντ στη ρεβάνς του εντυπωσιακού 3-2.

Οι Γάλλοι,  έδειξαν χαρακτήρα ισοφαρίζοντας απο 2-0 , αλλά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στο 3-2, λίγο πριν το ημίχρονο . Στην έδρα τους οι αποψινοί γηπεδούχοι υπέστησαν ήττα -σοκ απο τη Λιον με 0-3  με πάρα πολλά αμυντικά κενά αλλά και πλήθος ευκαιριών απο την πλευρά της. Ο Σαμπάολι, έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις  για την ανανέωση του συμβοαλίου του, ωστόσο δέχτηκε κριτική για τις επιλογές του στην  ενδεκάδα στο ματς με τη Λιον.  Στο Κόνφερενς έχει τρεις σερί νίκες με γκολ γκολ -οβερ εντός έδρας. Αγωνιστικά, εκτός είναι οι Ντε ΛΑα Φουέντε(εξτρέμ) και Μπαλέντι-Αλβαρο (Στόπερ).

Η Φέγενορντ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη , όντας αήττητη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις (6-2-0) ,αλλά με πέντε σερί νίκες. Ουσιαστικά, έχει “κλειδώσει”  την 3η θέση στην Eredevisie κάνοντας ακόμα μία νίκη, στο 1-3 επί της Φορτούνα Σιτάρντ.   Στη φενή πορεία της στην Ευρώπη έχει χάσει μόνο από την Ελφσμποργκ ,ενώ συνολικά έχει 8-4-1.

Αγωνιστικά επιστρέφει ο μέσος Τουρνστρα.

Προϊστορία:Δεν υπάρχει πλην του πρώτου ματς.

Εκτίμηση: Το  γκολ -γκολ με δύο ομάδες που έχουν επιθετικές αρετές και αμυντικά θέματα μοιάζει εξαιρετικό αλλά είναι χαμηλά σε απόδοση. Οι Γάλλοι μπορεί να έχουν δυναμική στο Βλεοντρόμ ,αλλά η Φέγενορντ  έχει τρόπο να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας. Οπότε θα κοντράρω τους Γάλλους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-Γκολ /Χ2

(Visited 410 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x