ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Μπαράκας – Γοδόι Κρουζ

Αργεντινή: Μπαράκας – Γοδόι Κρουζ
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Λίγκα Προφεσιονάλ, με τη Μπαράκας και την ισόβαθμη της Γοδόι Κρουζ να είναι εκτός πλέι οφ και το μεταξύ τους ματς να έχει θεωρητικά μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού.

Να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες που μετέχουν στη Λίγκα Προφεσιονάλ έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους, ενώ την πρόκριση για τα χιαστί νοκ άουτ ματς των πλέι οφ παίρνουν οι τέσσερις πρώτες κάθε γκρουπ.

Εξ ορισμού δύσκολη η αποστολή της νεοφώτιστης Μπαράκας την προηγούμενη αγωνιστική στο «Μπομπονέρα» με τη Μπόκα Τζούνιορς, εκεί πάντως όπου το 0-2 από τη «μεγάλη» αντίπαλο της έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες υπήρχαν όχι μόνο για την έκπληξη αλλά και την συμμετοχή της στα πλέι οφ. Πετυχημένη πάντως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παρουσία της, καθώς μετά το πολύ χλωμό ξεκίνημα στην φετινή διοργάνωση βελτιώθηκε κατακόρυφα και όχι μόνο έφτασε κοντά στην πρώτη τετράδα του ομίλου της, αλλά έχει και μικρό αλλά σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού.

Στην αντίπερα όχθη, πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες για την Γοδόι Κρουζ μέχρι την εντός έδρας μονομαχία της προηγούμενης αγωνιστικής με την Σεντράλ Κόρδοβα, εκεί όπου η ομάδα της Μεντόσα με το υπέρ της 1-0 κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Το τρίτο της τρίποντο πάντως στην φετινή διοργάνωση μπορεί να την έφερε στην 7η θέση του ομίλου της, δεν ήταν αρκετό όμως για να την ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού και θα είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μπαράκας.

Πολύ δύσκολη η προσέγγιση σημείου, καθώς η Μπαράκας θα θέλει να κλείσει με ψηλά το κεφάλι την φετινή διοργάνωση, αλλά και να πάρει πολύτιμο ή πολύτιμους βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, εκεί όπου «καίγεται» χωρίς υπερβολή και η σημερινή της αντίπαλος.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 214 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x