ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Σπορτ Ρεσίφε – Τομπένσε

Βραζιλία Β΄: Σπορτ Ρεσίφε – Τομπένσε
Spread the love

Στο «Ίλια Ντο Ρετίρο» του Ρεσίφε, το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την τοπική Σπορτ να έρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και να φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Τομπένσε, η οποία μετράει πέντε ισοπαλίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Ήττα με 0-1 για την Σπορτ την περασμένη εβδομάδα στο Μασεϊό από την τοπική CSA, η πρώτη για την ομάδα του Ρεσίφε στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, με την οποία «υποχώρησε» στην 6η θέση και το -1 από την πρώτη τετράδα. Κατώτερη του αναμενόμενου πάντως η Σπορτ στο ματς στο Μασεϊό, στο οποίο έπαιξε περισσότερο για τον ένα βαθμό και στο οποίο το «πλήρωσε» δύο λεπτά πριν το φινάλε, σε μία άστοχη έξοδο του γκολκίπερ της, σε κόρνερ των γηπεδούχων. Είχαν προηγηθεί, το εντός 1-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Σαμπάιο, το 0-0 στην έδρα της Γκουαρανί, το εκτός 1-1 με την Κρισιούμα και το 1-0 φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Ιτουάνο.

Στην άλλη πλευρά, εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει με την Τομπένσε στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, καθώς μετράει ισάριθμες ισοπαλίες, όλες μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), με πιο πρόσφατη αυτή φιλοξενώντας την Βάσκο. Μπροστά στο σκορ η Τομπένσε στο έκτο μόλις λεπτό, με κοντινό σουτ του Ίγκορ Ενρίκε, ενώ δικαιολογημένα τα παράπονα της στην συνέχεια για πέναλτι μαρς που της αρνήθηκε ο διαιτητής και για γκολ που της ακυρώθηκε μετά την χρήση του VAR για οριακό οφσάιντ. Δύο δοκάρια επίσης με το σκορ στο 1-0, ένα για κάθε ομάδα, πριν έρθει τελικά η ισοφάριση της Βάσκο στο πενήντα πέντε, από αυτογκόλ του στόπερ Ρότζερ Καρβάλιο. Νωρίτερα, στο 1-1 η Τομπένσε σε δύο εντός έδρας ματς, με την Οπεράριο και την Κρουζέιρο και ισάριθμα εκτός με την Σαμπάιο και την Βίλα Νόβα.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Σπορτ Ρεσίφε.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και τη δυναμική της Σπορτ στο «Ίλια Ντο Ρετίρο» του Ρεσίφε, εκεί όπου είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με τις χλωμές εμφανίσεις της μακριά από αυτό, παρά το εντυπωσιακό σερί ισοπαλιών της σημερινής αντιπάλου της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 275 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x