Spread the love

 

Τριάδα από τη Λιγκ 2 με παιχνίδια, στην κυριολεξία, φωτιά

 

955 Εξετερ-Πορτ Βέιλ

Η Εξετερ έχει την “χρυσή” ευκαιρία να σπάσει μία γκαντεμιά χρόνων  και να πάρει το Πρωτάθλημα . Δεν “χαρίστηκε” στη Νορθάμπτον την οποία ισοφάρισε στο τέλος, δύσκολα θα το κάνει και στην Βέιλ παρά το γεγονός ότι έχει κίνητρο. 4-1-1 στα τελευταία έξι για τους “Ελληνιστές” , που εντός έδρας έχεουν 14-6-2.

Η Βέιλ είναι εντός  πλέι οφ, εξακολουθεί να έχει ελπίδες ακόμα και για την απευθείας άνοδο από την οποία απέχει δύο βαθμούς ,αλλά θέλει δική της νίκη  και ήττες απο Νορθάμπτον και Μπρίστολ Ρόβερς για να τις ξεπεράσει. , η αν φέρουν ισοπαλία αυτές οι δύο να δούμε τι θα γίνει στις ισοβαθμίες με πρώτο κριτήριο τη διαφορά τερμάτων. Βέβαια μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα για αυτή  έχοντας κάνει τρεις ήττες σερί, οι δύο εντός έδρας.

Προϊστορία: 2-0-3 η προϊστορία , 0-2 πέρυσι ,πέντε σερί  no goal

Εκτίμηση: Παράξενο ματς, το 3.30 του διπλού δεν είναι λογικό, ακόμα και αν η Βέιλ είναι χάλια. Καλύτερη επιλογή τα 2-3 τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

Μπρίστολ Ρ-Σκάνθορπ

Εκαναν τρομερή ανατροπή  στο παιχνίδι  με τη Ροτσντειλ ,απο 3-1,οι “Πειρατές” κάνοντας επικό τρίποντο στις καθυστερήσεις.  Το 3-4  την έφερε  ισόβαθμη με τη Νορθάμπτον στη μάχη για την απευθείας άνοδο αλλά σε σχέση με τη Νορθάμπτον  είναι πίσω στη διαφορά τερμάτων (+20 με +15 αντίστοιχα) . Αρα η Μπρίστολ  θέλει να σκοράρει πολλά γκολ στο εν λόγω παιχνίδι. Εντός έδρας, οι “Πειρατές” έχουν 13-4-5 ,ενώ  δεν τη βολεύει στατιστικά η πιθανότητα  αυτή γιατί από τα 22 ματς που έχει παίξει εντός έδρας τα 12 είναι under.

Η Σκάνθορπ,  έχει υποβιβαστεί ,αλλά παλεύει. Στα τελευταία τρία ματς έχει δύο ισοπαλίες με Χάρτλπουλ και Στιβενέιτζ(1-1) και έχασε  από την Μπράντφορντ, δύσκολα,  με 2-1.  Εκτός έδρας έχει 1-7-14.

Προϊστορία: 0-2-1 την τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Οι Ρόβερς έκαναν ένα έπικο καμ μπακ και τώρα πρέπει να παίξουν φουλ επιθετικά για να έχουν πιθανό πλεονέκτημα κόντρα στη Νορθάμπτον  . Θέλουν πολλά γκολ και θα τους στηρίξουμε

ΠΡΟΤΑΣΗ: 4-6 τέρματα.

 

Γουόλσολ-Σουίντον

Αδιάφορη η Γουόλσολ η οποία μετρά 2-1-3 στα τελευταία  έξι παιχνίδια της ενώ έχει γίνει και ρυθμίστρα στα πλέι οφ καθώς κερδίζοντας την Πόρτ Βέιλ της έβαλε δύσκολα. Τελευταία της υποχρέωση το 2-2 με την Κόλτσεστερ ,εκτός έδρας. Εντός έδρας έχει 10-5-7.

Η Σουίντον  είναι μία ανάσα απο τα πλέι οφ που θα κλειδώσει  την  παρουσία της  στα πλέι οφ ,ενώ υπό προυποθέσεις μπορεί να πάρει και την άνοδο.   Μετρά 4-0-1 στα τελευταία πέντε και τρεις σερί νίκες.  Εκτός έδρας  μετρά 12-4-6 και έχει το καλύτερο ρεκορ από όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

Προϊστορία: 1-2-2, το 16-17 το τελευταίο τους ραντεβού  και η Γουόλσολ νίκησε με 1-0.

Εκτίμηση: Η Γουόλσολ είναι αδιάφορη και η Σουίντον έχει κίνητρο.  Θα πάω με το διπλό στο ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 ημίχρονο

(Visited 670 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x