ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μπρέντφορντ- Σάουθαμπτον

Πρέμιερ Λιγκ:  Μπρέντφορντ- Σάουθαμπτον
Spread the love

Αν ερχόταν κάποιος πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και έλεγε στον Τόμας Φρανκ πως πριν καλά καλά μπει ο Μάιος η ομάδα του θα είχε πιάσει τους 40 βαθμούς και θα είχε εξασφαλίσει την κατηγορία 4 ματς πριν το φινάλε θα τον κερνούσε μπύρα.

Κι όμως οι «μέλισσες» με 5/7 νίκες στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και με 7/9 κερδισμένους βαθμούς στα τελευταία εντός έδρας ματς  έχουν καταφέρει να «σώσουν» την κατηγορία που ήταν και ο αρχικός στόχος της ομάδας.

Την ίδια ώρα τα 3 clean sheets που αριθμούν στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους πιστοποιούν την δυναμική που διαθέτουν αισίως μπροστά στο κοινό τους.

Η πρόσφατη δε ήττα από την Μάντσεστερ.Γ με 3-0 ήταν μόλις η 2η στα 8 τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα.

Οι «Άγιοι» από την πλευρά τους έχουν ηττηθεί στα 7/10  παιχνίδια τους στην κατηγορία  ενώ στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών μετράνε και μόλις μια νίκη.  Στην παρούσα φάση υστερούν στην ισοβαθμία με την προσεχή αντίπαλο τους αλλά η συγκομιδή των 40 βαθμών τους κάνει να νιώθουν μια σιγουριά σχετικά με την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια.

Προϊστορία:  Η Σάουθαμπτον είναι αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Μπρέντφορντ.

  • Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το 1Χ με το Over 1,5 γκολ αφού θεωρώ πως λόγω φόρμας δύσκολα θα ηττηθεί η Μπρέντφορντ απέναντι σε μια ομάδα που έχει χάσει 5 σερί εκτός έδρας ματς.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ + Over 2,5

(Visited 563 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x