ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Αλντοσίβι – Αρσενάλ   

Αργεντινή: Αλντοσίβι – Αρσενάλ   
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Λίγκα Προφεσιονάλ και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, καθώς η Αλντοσίβι θέλει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του 2ου ομίλου και σε τροχιά πλέι οφ, την στιγμή που η Αρσενάλ προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού.

Να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες που μετέχουν στη Λίγκα Προφεσιονάλ έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους, ενώ την πρόκριση για τα χιαστί νοκ άουτ ματς των πλέι οφ παίρνουν οι τέσσερις πρώτες κάθε γκρουπ. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα μεταξύ των ομάδων ματς. Σε περίπτωση που στα παραπάνω κριτήρια δεν έχει κάποια ομάδα πλεονέκτημα, ακολουθεί η διαφορά τερμάτων και η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ των ομάδων ματς, ενώ μετά πάμε σε μπαράζ.

Δύο συνεχόμενες ήττες για την Αλντοσίβι στις ισάριθμες προηγούμενες αγωνιστικές, με θετικό πάντως πως παρέμεινε στην 4η θέση του 2ου ομίλου και σε τροχιά πλέι οφ, παρά το 0-2 αρχικά φιλοξενώντας την Ουρακάν και το 1-2 ακολούθως στην έδρα της πρωτοπόρου του γκρουπ Εστουδιάντες. Με νίκη σήμερα εξασφαλίζει την συμμετοχή της στα πλέι οφ, κάτι που μπορεί να γίνει και με ισοπαλία, αρκεί να ηττηθεί την ίδια ώρα η Τίγκρε στην έδρα της από την αδιάφορη Μπόκα Τζούνιορς. Με ισοπαλία επίσης ή νίκη της Τίγκρε και «Χ» στο δικό της ματς, θα πρέπει να μην κερδίσει η Ουρακάν στην έδρα της αδιάφορης Ιντεπεντιέντε. Πρόκριση πάντως μπορεί να πάρει ακόμα και με ήττα, αρκεί να μην κερδίσει την ίδια ώρα η Ουρακάν. Στην αντίπερα όχθη, επικράτηση με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Κολόν Σάντα Φε, με την Αρσενάλ να κλείνει με νίκη τις εντός έδρας υποχρεώσεις της στη Λίγκα Προφεσιονάλ και με ένα σημαντικό αποτέλεσμα όσον αφορά την ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού όπου δεν απέχει πολύ από την επικίνδυνη ζώνη.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Αλντοσίβι, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Αρσενάλ, με 2-1 τόσο το  2017 όσο και το 2021, ενώ 3-0 το 2020.

Ο παράγοντας έδρα, το κίνητρο, η καλή προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας, αλλά και το ότι η Αρσενάλ δεν έχει ακόμα τρίποντο μακριά από το γήπεδο της,  «φωτογραφίζουν» ως φαβορί την Αλντοσίβι. Παρόλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας επιφυλακτική στάση, καθώς η Αλντοσίβι ξεπέρασε το ταβάνι της απότομα και είναι άγνωστο το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση σε ένα ματς που είναι μεν φαβορί αλλά με χαρακτήρα must win.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 286 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x