ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Λιντς

Πρέμιερ Λιγκ:  Άρσεναλ- Λιντς
Spread the love

Στο Emirates η Άρσεναλ υποδέχεται την Λιντς και έχει στόχο την 4η συνεχόμενη νίκη της η οποία εάν έλθει θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Οι “κανονιέρηδες” προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες με πιο πρόσφατο το 2ιπλο στο London Road επί της Γουέστ Χαμ με 2-1 ενώ πριν είχαν κερδίσει back to back τόσο την Τσέλσι ( 2-4) όσο και την Μάντσεστερ.Γ ( 3-1) εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα.

Την ώρα που θα κάνει σέντρα το ματς ο Αρτέτα , που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2024, αλλά και οι παίκτες του θα ξέρουν τι αποτέλεσμα θα έχει φέρει η Τότεναμ στο Anfield και το σενάριο να πάνε την Πέμπτη στο Tottenham Hotspur με διαφορά + 5 από την άσπονδη συμπολίτισσα της στην κούρσα για την 4η θέση δεν θα αφήνει αδιάφορο κανέναν στο Emirates.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των: Τίρνεϊ, Τόμας Παρτέϊ και του Μπέντζαμιν Γουάιτ αλλά στον αντίποδα επιστρέφει ξανά στο αρχικό σχήμα ο Τομιγιάσου. Ελνενί και Χόλντινγκ θα καλύψουν τα κενά του Τόμας και του Γουάιτ ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα συνεχίσει ο Πορτογάλος Ταβάρες.

Ο χαρισματικός Τζέσε Μάρτς αν και αμφισβητήθηκε πολύ , κυρίως γιατί ο κόσμος της Λιντς λάτρευε τον απολυθέντα Μαρσέλο Μπιέλσα, τελικά την δουλειά του την έκανε αφού τα “παγόνια” εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στα μεγάλα σαλόνια για 3η συνεχόμενη σαιζόν.

Το εντυπωσιακό αήττητο των πέντε αγώνων με απολογισμό: 3-2-0 σταμάτησε από την περσινή πρωταθλήτρια Μ.Σίτι και με ηχηρό τρόπο αφού οι “πολίτες” επικράτησαν με 4-0 εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο ματς της ομάδας.

Το “αγκάθι” για τα “παγόνια” εξακολουθεί να είναι η κάκιστη αμυντική τους συμπεριφορά αφού μετά τα 4 γκολ που δέχτηκαν από την Μ.Σίτι έφτασαν αισίως τα 72 γκολ παθητικό σε 35 παιχνίδια που είναι το χειρότερο ρεκόρ στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να έχουν σημαντικές απουσίες με πιο ηχηρές αυτές των: Πάτρικ Μπάμφορντ, Σιούαρτ Ντάλας και στον Λιαμ Κούπερ.

Προϊστορία: Η Άρσεναλ έχει κερδίσει και στα 4 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια την Λιντς σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Άρσεναλ έχει ψυχολογία στα ύψη και θα βρει απέναντι της την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος κάτι που σημαίνει πως ο Σάκα, ο Μαρτινέλι, ο Σμιθ Ρόου και ο Όντεγκαρντ θα βρούνε χώρους για να παραβιάσουν την εστία του Ίλαν Μεσλιέρ.

Σε combo εδώ ο Άσος με τα πολλά γκολ σε απόδοση διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 437 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x