Uncategorized

Κυριακάτικη δυάδα από την Premier League με ταμείο

Κυριακάτικη δυάδα από την Premier League με ταμείο
Spread the love

Η Άρσεναλ αν και στο τέλος αγχώθηκε τελικά κατάφερε να “λυγίσει” την μαχητική Λιντς η οποία έπαιξε για περισσότερα από 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής ενώ η Έβερτον επικράτησε της κουρασμένης και απογοητευμένης Λέστερ από τον πρόσφατο χαμένο ημιτελικό στο Κόνφερενς και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Λιντς

Στο Emirates η Άρσεναλ υποδέχεται την Λιντς και έχει στόχο την 4η συνεχόμενη νίκη της η οποία εάν έλθει θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

* Η Άρσεναλ έχει ψυχολογία στα ύψη και θα βρει απέναντι της την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος κάτι που σημαίνει πως ο Σάκα, ο Μαρτινέλι, ο Σμιθ Ρόου και ο Όντεγκαρντ θα βρούνε χώρους για να παραβιάσουν την εστία του Ίλαν Μεσλιέρ.

Σε combo εδώ ο Άσος με τα πολλά γκολ σε απόδοση διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Έβερτον

Στο King Power η Λέστερ υποδέχεται την Έβερτον με τις “Αλεπούδες” να καλούνται να διαχειριστούν την σωματική κόπωση αλλά και την απογοήτευση από τον αποκλεισμό τους μεσοβδόμαδα από την Ρόμα στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

* Ενδεχομένως η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ευρώπη και Πρέμιερ Λιγκ αλλά και οι πολλοί “λαβωμένοι” από τραυματισμούς και τιμωρίες να έπαιξαν τον ρόλο τους αλλά η ομάδα σέρνεται ή έστω δεν έχει καμία σχέση με την Λέστερ των προηγούμενων ετών. Την ίδια ώρα η Έβερτον πατάει γκάζι για να αποφύγει ένα τεράστιο κάζο όπως θα είναι ένας πιθανός υποβιβασμός και χρειάζεται τους βαθμούς.

Στο 2ιπλο DNB με απόδοση πάνω από 2 θα ασχοληθώ σε αυτή την περίπτωση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 DNB

(Visited 190 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x