ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Βραζιλίας: Σάντος – Κοριτίμπα

Κύπελλο Βραζιλίας: Σάντος – Κοριτίμπα
Spread the love

Στο «Βίλα Μπελμίρο» ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες στα πλαίσια του 3ου γύρου του κυπέλλου, με την Κοριτίμπα με μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα, μετά το υπέρ της 1-0 από την πρώτη μονομαχία τους στο «Κόουτο Περέιρα».

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο γύρο του κυπέλλου Βραζιλίας δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση επικράτησης της Σάντος στον σημερινό επαναληπτικό με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Με την πλάτη στον τοίχο η Σάντος στον σημερινό επαναληπτικό, καθώς καλείται να πραγματοποιήσει την ανατροπή, σημειώνοντας πάντως, πως είχε βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση και στον προηγούμενο νοκ άουτ γύρο στην έδρα της «μικρής» Φλουμινένσε Τερεσίνα (4η κατηγορία). Σε ένα ματς, που κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 λίγο πριν το φινάλε, αποφεύγοντας στην συνέχεια το κάζο στην διαδικασία των πέναλτι. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα για την Σάντος, το επιβλητικό 4-1 του πρωταθλήματος την Κυριακή που μας πέρασε φιλοξενώντας την Κουιαμπά, ενώ εκτός συνόρων, πολύτιμο 1-0 στο Εκουαδόρ σε βάρος της Κατόλικα Κίτο για την φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, το οποίο την διατήρησε σε τροχιά πρόκρισης. Στην άλλη πλευρά, κάτι ανάλογο και για την Κοριτίμπα στον προηγούμενο νοκ άουτ γύρο, καθώς μετά το 1-1 στην έδρα της 4ης κατηγορίας Πούσο Αλέγκρε, κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ήττα με 1-2 την Δεύτερα που μας πέρασε στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις από την τοπική Αβαΐ.

Προϊστορία: Έξι νίκες για την Σάντος, προσθέτοντας και το 2-1 του φετινού Μπραζιλεϊράο και δύο ισοπαλίες, σε οκτώ ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κοριτίμπα.

Πέντε νίκες για την Σάντος, σε ισάριθμα ματς στο «Βίλα Μπελμίρο» σε όλες τις διοργανώσεις, εκτιμώντας πως έχει το προβάδισμα απέναντι στην Κοριτίμπα, η οποία χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 309 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x