ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Άρσεναλ
Spread the love

Στο Tottenham Hotspur διεξάγεται απόψε το μεγάλο Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ και από την τελική του έκβαση και αποτέλεσμα ενδεχομένως να κριθεί από απόψε και σε ποια από τις δυο ομάδες θα καταλήξει και το 4ο και τελευταίο εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Οι σπερς μετά από ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων πέτυχαν μόλις μια νίκη στα τελευταία τέσσερα και έτσι απόψε αφού υπολείπονται τεσσάρων βαθμών των μισητών τους αντιπάλων οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα βάλει ταφόπλακα στην διεκδίκηση της πολυπόθητης 4ης θέσης και την … παραδώσει στους “κανονιέρηδες” . Το χειρότερο σενάριο δηλαδή για κάθε οπαδό της Τότεναμ.

Ωστόσο η πρόσφατη ισοπαλία που απέσπασαν , με βάση την εικόνα του ματς άξιζαν και την νίκη, στο Anfield απέναντι στην φιλόδοξη πρωταθλήτρια Λίβερπουλ το δίχως άλλο θα έχει “χτίσει” την αυτοπεποίθηση και ψυχολογία της ομάδας του Κόντε ενόψει του αποψινού “τελικού”.

Δίχως απουσίες της τελευταίας στιγμής δεν αποκλείεται να παρατάξει ο Ιταλός τεχνικός την ίδια 11άδα με αυτήν που ξεκίνησε στο Anfield δηλαδή το “4-3-3” με επιθετική τριπλέτα τους: Σον, Κέιν και τον Κουλουσέφσκι.

Οι “κανονιέρηδες” βρίσκονται σε αντίστροφο φεγγάρι από ότι η αποψινή τους αντίπαλος αφού μετά το πρόσφατο αγχωτικό 2-1 επί της Λιντς συμπλήρωσε “καρέ” νικών , αφού είχαν προηγηθεί αυτές επί της Τσέλσι, της Μάντσεστερ.Γ και της Γουέστ Χαμ.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως εάν κερδίσουν και απόψε σφραγίζουν από σήμερα την επιστροφή τους στους ομίλους του Champions League μετά από πέντε χρόνια.

Σε αυτό το σενάριο επίσης θα ισοφαρίσουν την υψηλότερη συγκομιδή βαθμών που είχαν από την σαιζόν 2015-16 στο πρωτάθλημα και θα είναι και η πρώτη φορά από τότε που θα τερματίσουν πάνω από τους σπερς σε βαθμολογία της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των: Τόμας- Τιρνεϊ ενώ απο τεστ πριν την σέντρα του αγώνα θα περάσουν οι: Μπεν Γουάιτ0 Σάκα.

Προϊστορία: Η Τότεναμ είναι αήττητη στα εφτά πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Άρσεναλ στο πρωτάθλημα και είναι το καλύτερο ρεκόρ που είχαν κόντρα στους “κανονιέρηδες” από το διάστημα 1960-1968 που το σερί τους ήταν 9.

* Οι γηπεδούχοι πάνε για ένα αποτέλεσμα και οι φιλοξενούμενοι για δυο. Δεν ξέρω αυτό το δεδομένο ποια ομάδα από τις δυο θα ευνοήσει τακτικά. Αγοράζω σε combo το Over 2,5 με το Goal σε απόδοση 2,12. Στα ειδικά να δεχτεί κάρτα ο Τσάκα (1,98) , να βρει δίχτυα ο Σον ( 2,25) και να έχει ο Σάκα 2+ προσπάθειες στην εστία (2,10).

ΠΡΟΤΑΣΗ : Over 2,5 + Goal

(Visited 395 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x