ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Ημιτελικός Πλέι οφ Τσάμπιονσιπ: Σέφιλντ.Γ- Νότιγχαμ Φόρεστ

Α΄ Ημιτελικός Πλέι οφ  Τσάμπιονσιπ:  Σέφιλντ.Γ-  Νότιγχαμ Φόρεστ
Spread the love

Στο Bramall Lane η Σέφιλντ.Γ υποδέχεται την Νότιγχαμ Φόρεστ στον 1Ο μεταξύ τους ημιτελικό για τα play off της Championship.

Οι «Λεπίδες» του Πολ Χέκινγκμποτομ έκαναν  ένα δυνατό φίνις στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος που μεταφράζεται σε τρεις σερί νίκες εκ των οποίων η πιο πρόσφατη το εντυπωσιακό 4-0 επί της πρωταθλήτριας Φούλαμ.

Επιπλέον με αυτή την νίκη επί των Cottagers η Σέφιλντ.Γ  διεύρυνε το πολύ θετικό σερί της μπροστά στο κοινό της σε 1/15 ήττες στην κατηγορία!

Μάλιστα σε αυτά τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια τους που κέρδισαν στον «επίλογο» της regular season πέτυχαν 8 γκολ και πάνε με καλή ψυχολογία στον ημιτελικό του Σαββάτου όσο και εάν αποτελεί κοινό μυστικό πως θα προτιμούσαν να έχουν π.χ την Λούτον αντί της Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι  τους.

Οι απουσίες για τους γηπεδούχους παραμένουν πολλές αφού οι:  Ντέιβιντ  ΜακΚόλντριγκ, Ράιαν Μπρέστερ, Τζακ Ο΄ Κόνολ, Μπίλι Σάρπ και ο Όλιβερ ΜακΜπέρνι είναι και πάλι εκτός δράσης.

 

Οι ρεντς καλούνται να ξεπεράσουν άμεσα την απογοήτευση τους από την μη απευθείας πρόκριση τους στα μεγάλα σαλόνια μετά την ήττα τους στο Vitality Stadium από την Μπόρνμουθ (1-0) σε ένα ματς που αδικήθηκαν κατάφορα από την διαιτησία.

Μάλιστα η «δικαίωση» τους ήλθε λίγο αργότερα αφού πλέον υπάρχει VAR  στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου.

Ωστόσο φαίνεται πως έχουν χάσει κάπως την ορμή τους αφού μετά την ήττα από την ήττα από την Μπόρνμουθ ήλθε και η ισοπαλία από την Χαλ αλλά το θέμα δείχνει  να είναι περισσότερο ψυχολογικό παρά αγωνιστικό στην παρούσα φάση.

Μην ξεχνάμε πως παρά το γεγονός πως τερμάτισαν με την 3η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας εντούτοις έχουν πετύχει πάνω από ένα γκολ ανά 90λεπτο μόλις σε 1/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Μεγάλη απώλεια αυτή του Λούις Γκράμπαν ενώ την ίδια ώρα είναι εκτός οι: Μαξ Λο, Τζακ Κόλμπακ.

Προϊστορία: Η Σέφιλντ.Γ  είναι αήττητη στα 9 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ τα τελευταία πέντε από αυτά έχουν λήξει όλα με Under 2,5.

 

  • Σε combo θα αγοράσω εδώ το 1Χ με τα λίγα γκολ σε τιμή διπλασιασμού. Η έδρα θα παίξει ρόλο όπως και το χαμηλό τέμπο που θα επιβάλλει η γηπεδούχος και θα ακολουθήσει η φιλοξενούμενη.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ +  Under 2,5

 

(Visited 352 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x