SuperLeague ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Play off Superleague: ΠΑΣ Γιάννινα-Αρης

Play off Superleague: ΠΑΣ Γιάννινα-Αρης
Spread the love

Στους “Ζωσιμάδες” ολοκληρώνεται η ποδοσφαιρική ιστορία του ΠΑΣ και του Αρη.

Εξαιρετική ,γαρ, και για τις δύο ομάδες  η κάθε μία από τη δική της  πλευρά. Από τη μία οι Γιαννιώτες που έκαναν εξαιρετική πορεία φτάννοντας μέχρι τα πλέι οφ και όντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί ακόμα και στα δύσκολα όταν η ομάδα ελέω κορονοϊού, είχε πολλές απουσίες αλλά κατάφερνε να είναι αλώβητη.  Στα τελευταία δύο ,πάντως, και ενώ σε όλα τα  πλέι οφ η ομάδα πάλευε και τα έδινε όλα της βγήκε η κούραση και ήρθαν οι συντριβές απο Παναθηναϊκό και ΑΕΚ με ένα 0-7 σκορ στα γκολ.   Αγωνιστικά, εκτός είναι οι Πέερσμαν-Μίνα-Μορέιρα-Ντομίνγκεθ, αμφίβολος έως να μην παίξει ο Λοντίγκιν με συμπτώματα γαστεντερίτιδας. Εντός έχει 8-5-4.

Ο Αρης, έκανε μία τρελή ανατροπή -ευρώπης απέναντι στην ΑΕΚ και  στο Βικελίδης πανηγυρίζουν . Λογικό ,γιατί η ομάδα έχει τα θέματα της με τις μεταγραφές περιμένοντας το cas  για την υπόθεση Ντουρμισάι με τον Μπούργος να κάνει ροτέισον, αναγκαστικά  καθώς στους πολλούς απόντες προστέθηκαν και οι Σούντγκρεν -Μπερτόλιο. Αρκετά νέα παιδιά στην αποστολή .

Προϊστορία: 4-1-0. Φέτος σε  τρία ματς ο ΠΑΣ  μέτρησε δύο νίκες και μία ισοπαλία χωρίς να δεχτεί γκολ!

Εκτίμηση: Ο ΠΑΣ έχει επιστροφές Περέα-Εραμούσπε και κίνητρο να κλείσει καλά τη χρονιά απέναντι σε ένα ΑΡΗ κουρασμένο απο τα πανηγυρικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ : 2-3  ή   1

(Visited 376 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x