ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

MLS : Ουάσινγκτον- Νέα Υόρκη Σίτι

MLS : Ουάσινγκτον- Νέα Υόρκη Σίτι
Spread the love

Στην Δύση δυο ομάδες με μεγάλα brands μάχονται για μια θέση στα play offs και αυτές δεν είναι άλλες από την Ουάσιγνκτον και την Νέα Υόρκη Σίτι.

Οι πρωτευουσιάνοι με μεγάλο πρωταγωνιστή στην εκκίνηση του πρωταθλήματος τον Ταξιάρχη Φούντα , ο 26χρονος Έλληνας επιθετικός αριθμεί 5 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις του με την νέα του ομάδα, έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Ίντερ Μαϊάμι (2-2) και έτσι παρέμεινε σε τροχιά play offs.

Πιο συγκεκριμένα στην παρούσα φάση βρίσκονται στο πλην δυο από την 7η Ατλάντα αλλά με ένα ματς λιγότερο και με νίκη απόψε θα κάνουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα στην βαθμολογία σε αυτή την κατεύθυνση.

Ο τερματοφύλακας Χαμίντ, ο αμυντικός Ναζάρ και ο Ολλανδός επιθετικός Ρομπέρτα είναι εκτός δράσης για τους γηπεδούχους οι οποίοι αναμένεται να παραταχτούν με το “ 3-4-3” και επιθετική τριπλέτα τον Περουβιανό Έντισον Φλόρες , τον διεθνή με τον Ισημερινό Εστράδα και τον Ταξιάρχη Φούντα.

Οι “σίτιζενς” ταξίδεψαν στο Audi Field έχοντας να προασπίσουν ένα αήττητο σερί 7 αγώνων στην κατηγορία αφού η πιο πρόσφατη ήττα τους στο Σιάτλ από τους “πράσινους” με 1-3 στις αρχές Απριλίου.

Με 5 νίκες και 17 βαθμούς συγκομιδή στα δέκα πρώτα τους παιχνίδια και μετά τον αποκλεισμό τους στα ημιτελικά του CONCACAF Champions League από το Σιάτλ είναι δεδομένο πως θα πάνε με πατημένο το γκάζι αναφορικά με ένα καλό πλασάρισμα στα play offs.

Έχουν κερδίσει στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι 4 είναι για το πρωτάθλημα με πιο πρόσφατη το 2-0 επί της Κρου Κολόμπους.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Σουηδού μέσου Άντον Τίνερχολμ και στον Βραζιλιάνο επιθετικό Γκάμπριελ Περέιρα.

Κλασικό “4-2-3-1” από τον Νορβηγό τεχνικό Ρόνι Ντέιλα με τον Αργεντινό Καστεγιάνος στο “9” και τριάδα πίσω του, τους: Αντράντε, Ροντρίγκεζ και Μάγκνο.

Προϊστορία: Και τα 4 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο γκολ.

* Η Νέα Υόρκη Σίτι μπορεί να τρέχει ένα αήττητο σερί 5 αγώνων και να έχει κρατήσει μηδέν παθητικό στα τρία τελευταία αλλά συνήθως τα μεταξύ τους ματς εξελίσσονται σε ροντέο και αυτή θα είναι η επιλογή μου εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 251 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x