Spread the love

Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ!

Ο ήδη πετυχημένος Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του Final Four με στόχο να υποτάξει για ακόμα μια φορά φέτος την Εφές και να είναι εκείνος που θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου!

Οι Πειραιώτες έχουν όλα τους τα όπλα στην διάθεσή τους, ενώ από την άλλη, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την Εφές, η οποία δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κρούνοσλαβ Σίμον. Βέβαια οι Λάρκιν και Μίτσιτς θα παίξουν κανονικά, κάτι που κάνει την αποστολή του Ολυμπιακού δύσκολη. Με τον κόσμο του όμως στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

Περίπου 11.000 φίλοι του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στην Stark Arena, προκειμένου να ενισχύσουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, οι οποίοι με τον κόσμο στο πλευρό τους είναι πανίσχυροι φέτος.

Τούτου λεχθέντος, θα πάμε στον άσσο, τον οποίο τον βρίσκουμε και σε εξαιρετική απόδοση.

Πρόταση 1 με απόδοση 2.10

Πάμε τώρα σε ένα στοίχημα που η απόδοσή του είναι μεν χαμηλή, όμως πολύ δύσκολα δεν θα βγει. Το λάιν του Σάσα Βεζένκοφ είναι μόλις στα 5,5 ριμπάουντ και ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού μπορεί εύκολα να τα ξεπεράσει. Η πρότασή μας λοιπόν θα είναι το Όβερ του.

Πρόταση Σάσα Βεζένκοφ όβερ 5,5 ριμπάουντ με απόδοση 1.65

(Visited 221 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x