ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Μπρούσκε – Τομπένσε  

Βραζιλία Β΄: Μπρούσκε – Τομπένσε  
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Αουγκούστο Μπάιερ» του Μπρούσκε, καθώς η ομώνυμη ομάδα βρίσκεται στην 18η θέση, εντός φυσικά της επικίνδυνης ζώνης και στο +2 από την ουραγό και νεοφώτιστη Τομπένσε.

Ήττα με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Λοντρίνα, σε ένα ματς στο οποίο η Μπρούσκε στάθηκε καλά και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι περισσότερο και στο οποίο όμως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τον πρώτου ή τους πρώτους της βαθμούς μακριά από το γήπεδο της. Πίσω στο σκορ στο τριάντα, με τη Μπρούσκε όμως να έχει στην συνέχεια δύο πέναλτι, με άστοχο αυτό του Άλεξ Σάντρο στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄) και εύστοχο αυτό του Ντιέγκο Ζαρντέλ στο εξηκοστό όγδοο λεπτό. Η χαρά της πάντως κράτησε λίγο, καθώς η Λοντρίνα πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο εβδομήντα τέσσερα και διατήρησε στην συνέχεια το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε. Μόνο ήττες για τη Μπρούσκε σε τέσσερα ματς μακριά από το γήπεδο της, με τους επτά βαθμούς της στο «Αουγκούστο Μπάιερ», από το 1-0 σε βάρος της Γκουαρανί, το 2-0 με την CSA και τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με την Σαπεκοένσε.

Στον αντίποδα, «βασίλισσα» των ισοπαλιών η νεοφώτιστη Τομπένσε, καθώς με το 1-1 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Γκουαρανί μετράει ήδη έξι, στις επτά πρώτες αγωνιστικές, με εξαίρεση το 0-2 στο «Ίλια Ντο Ρετίρο» του Ρεσίφε από την τοπική Σπορτ. Άξιο αναφοράς μάλιστα, πως όλες είναι με το ίδιο σκορ (1-1), ενώ πέρα του πρωταθλήματος, εκτός κυπέλλου μετά τις δύο ήττες της από την Σεαρά (0-2, 0-2) στον 3ο γύρο.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για τη Μπρούσκε το 2020, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Τομπένσε.

Ομάδα έδρας η Μπρούσκε, καθώς χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το «Αουγκούστο Μπάιερ». Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, παρά το γεγονός πως απέναντι υπάρχει μια ομάδα που έχει έξι ισοπαλίες με 1-1 στα επτά πρώτα της ματς στο φετινό πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας.

Εκτίμηση:  1

(Visited 261 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x