ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Μπόκα Τζούνιορς – Τίγκρε      

Αργεντινή: Μπόκα Τζούνιορς – Τίγκρε      
Spread the love

Στο ουδέτερο «Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες» της Κόρδοβα, ο τελικός της Λίγκα Προφεσιονάλ, ανάμεσα στη Μπόκα Τζούνιορς και τη νεοφώτιστη Τίγκρε, σημειώνοντας, πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Στην 2η θέση του 2ου ομίλου της κανονικής διάρκειας της Λίγκα Προφεσιονάλ η Μπόκα Τζούνιορς, η οποία επικράτησε εύκολα 2-0 στο «Μπομπονέρα» της Ντεφένσα στα προημιτελικά των πλέι οφ. Με σύμμαχο την τύχη ακολούθως στο νοκ άουτ ημιτελικό στην ουδέτερη έδρα της Λανούς και το 0-0 με την ανώτερη στη μεταξύ τους μονομαχία Ράσινγκ, εκεί πάντως όπου επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι. Εκτός συνόρων, 1-1 μεσοβδόμαδα φιλοξενώντας την Κορίνθιανς, στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη Μπόκα Τζούνιορς πλέον με την πλάτη στον τοίχο, καθώς χρειάζεται μόνο τη νίκη στο φινάλε στο «Μπομπονέρα» κόντρα στη Ντεπορτίβο Κάλι για να βρεθεί στους «16».

Στην άλλη πλευρά, στην 3η θέση του 2ου ομίλου στην κανονική διάρκεια της Λίγκα Προφεσιονάλ η νεοφώτιστη Τίγκρε, έχοντας την τελευταία αγωνιστική την τύχη με το μέρος της, πανηγυρίζοντας την συμμετοχή της στα πλέι οφ παρά την εντός έδρας ήττα της με 0-2 από την σημερινή της αντίπαλο, καθώς την εξυπηρέτησαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Πολύ μεγάλη έκπληξη στην συνέχεια στα προημιτελικά των πλέι οφ, καθώς επικράτησε 2-1 της Ρίβερ Πλέιτ μέσα στο «Μονουμεντάλ», ενώ επιτυχία σίγουρα το 1-1 στον ημιτελικό στην ουδέτερη έδρα της Ουρακάν με την Αρχεντίνος Τζούνιορς και η πρόκριση της στην διαδικασία των πέναλτι.

Προϊστορία: Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό της Κόπα Ντε Λα Σουπερλίγκα το 2019, μάλιστα στο ίδιο γήπεδο, το «Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες» της Κόρδοβα, με νικήτρια τότε την Τίγκρε με 2-0, στη μοναδική τους μονομαχία την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα.

Απρόβλεπτη η Μπόκα Τζούνιορς, παρά την ποιότητα και το βάθος που έχει στο ρόστερ της, έχοντας όμως τον τίτλο του φαβορί στον σημερινό τελικό, καθώς η νεοφώτιστη Τίγκρε έχει ξεπεράσει κατά πολύ το ταβάνι της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 293 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x