ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Έβερτον
Spread the love

Η Έβερτον είναι πια safe μετά την νίκη που πέτυχε επί της Πάλας την περασμένη Πέμπτη με 3-2 και έτσι ο Φρανκ Λάμπαρντ και οι παίκτες του θα πάνε στο Εmirates ήρεμοι και χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα.

Μια νίκη απέναντι στους “Αετούς του Λονδίνου” που ήλθε με επική ανατροπή αφού είναι χαρακτηριστικό πως στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι Λονδρέζοι είχαν προβάδισμα δυο τερμάτων.

Ωστόσο στην επανάληψη με τους : Ριστάρλισον- Κάλβερτ Λούιν και το μπιζάρισμα του κόσμου από την εξέδρα ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκηνικό και το φινάλε βρήκε όλο τον κόσμο μέσα στο τερέν του Goodison Park να πανηγυρίζει λες και τα “ζαχαρωτά” κατέκτησαν το πρωτάθλημα!

Οι: Τάουνσεντ, Πάτερσον,Ροντόν, Μίνα και ο Φάμπιαν Ντελφ θα λείψουν από το τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν.

Οι Λονδρέζοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο Νιουκάστλ και έτσι η ήττα από τις “καρακάξες” ήλθε δίκαια και φυσιολογικά με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκονται με το ενάμιση πόδι εκτός Champions League.

Οι ελπίδες τους που είναι μηδαμινές έχουν να κάνουν με το σενάριο που κερδίσει η ουραγός και ήδη υποβιβασμένη Νόριτς την Τότεναμ και την ίδια ώρα οι ίδιοι επικρατήσουν εντός έδρας της Έβερτον.

Η ομάδα του Αρτέτα αριθμεί 10/10 σε νίκες στην αυλαία του πρωταθλήματος αλλά δεν ορίζει η ίδια την μοίρα της πλέον.

Στα μείον το γεγονός πως μετράει ήδη 9 συνεχόμενα παιχνίδια που δεν έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της ενώ σχετικά με το “μέτωπο” των απουσιών εκτός δράσης είναι οι: Τόμας Πάρτεϊ, Τακεχίρο Τομιγιάσου και ο Κιέραν Τίρνεϊ. Όλοι τους υπό φυσιολογικές συνθήκες θεωρούνται και είναι βασικοί.

Προϊστορία: Νωρίτερα στην σαιζόν η Έβερτον με επική ανατροπή και τότε είχε επικρατήσει με 2-1 της Άρσεναλ εντός έδρας και έτσι έχει συμπληρώσει αισίως τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι στους “κανονιέρηδες”. “Καρέ” απέναντι τους έχει να πετύχει από το μακρινό 1924!

* Αναμένω πως η Άρσεναλ θα κλείσει με νίκη της σαιζόν απέναντι σε μια Έβερτον που θα παίξει δίχως σκοπιμότητες αφού έχει “σώσει” την κατηγορία. Έτσι το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo o Άσος με τα πολλά γκολ σε απόδοση 1,85.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 441 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x