ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

2ος Τελικός Πλέι οφ Σκωτίας: Σεντ Τζόνσον- Ίνβερνες

2ος Τελικός Πλέι οφ Σκωτίας: Σεντ Τζόνσον- Ίνβερνες
Spread the love

Στο McDiarmid Park η περσινή περσινή Κυπελλούχος Σκωτίας Σεντ Τζόνστον αντιμετωπίζει την 3η της Championship Ίνβερνες στον επαναληπτικό του 2-2 από τον πρώτο μεταξύ τους τελικό για τα πλέι οφ με τον αποψινό νικητή να κερδίζει ένα εισιτήριο για την Premiership της νέας σαιζόν. Τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε.

Οι παίκτες του Καλούμ Ντάβιντσον είχαν ένα προβάδισμα με 0-2 μέχρι και το τελευταίο 20λεπτο του αγώνα αλλά η Ίνβερνες με δυο τέρματα του 20χρονου Ρις ΜακΆλερ στο φινάλε έφερε τον 1ο τελικό στο 2-2 που αφήνει ορθάνοιχτους τους λογαριασμούς των δυο ομάδων ενόψει της αποψινής ρεβάνς.

Οι γηπεδούχοι θα είχαν “καθαρίσει” την μπουγάδα σε μεγάλο βαθμό από τον 1ο ημιτελικό όταν και προηγήθηκαν με 0-2 αλλά στο φινάλε μάλλον χαλάρωσαν και έτσι ήλθε το τελικό 2-2.

Οι Saints τερμάτισαν 11οι με μόλις 8 νίκες σε 38 παιχνίδια αλλά και 19 ήττες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σε μια κακή σαιζόν αν αναλογιστούμε πως πέρσι είχαν τελειώσει το πρωτάθλημα 5οι και είχαν κατακτήσει και το Κύπελλο.

Στον 1ο τελικό η ομάδα του Μπίλι Ντόντς είχε παραταχτεί δίχως τον γκολτζή Σέιν Σάδερλαντ (30/10) ο οποίος θα λείψει και απόψε , λόγω τραυματισμού, αλλά στον αντίποδα ενόψει της αποψινής ρεβάνς είναι διαθέσιμοι οι: Ντάνι Ντεβίν, Γουάλας Ντάφι οι οποίοι θα ενισχύσουν τα μετόπισθεν των γηπεδούχων αφού εξέτισαν τις ποινές τους.

Το σύστημα δεν αλλάζει από τον 53χρονο Ντόντς άρα αναμένεται να δούμε το “3-5-2” με τον 20χρονο Ρις ΜακΆλερ που πέτυχε τα δυο γκολ στον πρώτο τελικό την Παρασκευή στην μεσαία γραμμή και επιθετικό δίδυμο τους: Σάμουελς- ΜακΚέι.

Η Ίνβερνες τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Championship με 59 βαθμούς σε 36 αγώνες που μεταφράζονται σε 16 νίκες, 11 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Στον δρόμο τους μέχρι τον τελικό άφησαν εκτός την Πάτρικ Θίστλ και την Αμπρόουθ και πλέον απέχει ένα 90λεπτο ή 120λεπτο από το να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία για 1η φορά από την σαιζόν 2016/17.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία υπάρχει στα μεταξύ τους παιχνίδια αφού σε 36 ματς μετράνε από 14 νίκες και μοιράζονται και 8 ισοπαλίες. Πάντως η Σεντ Τζόνσον είναι αήττητη απέναντι στην Ίνβερνες από τον Αύγουστο του 2016.

* Στα 6/8 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Σεντ Τζόνστον έχουν μπει λιγότερα από τρία γκολ ενώ το ίδιο έχει συμβεί και στα 7/11 αντίστοιχα της Ίνβερνες μακριά από την έδρα της. Ο πρώτος τελικός ήταν η εξαίρεση στον κανόνα και με βάση την κρισιμότητα του αλλά και την εν γένει εικόνα των δυο φιναλίστ περιμένω λίγα τέρματα. Έτσι με το ανάλογο ρίσκο θα αγοράσω σε combo τον Άσο με το Under 3,5 σε απόδοση 2,20.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 3,5

(Visited 210 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x