ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Διαβάθμιση Α΄ Γαλλίας: Οσέρ- Σεντ Ετιέν

Διαβάθμιση Α΄ Γαλλίας:  Οσέρ- Σεντ Ετιέν
Spread the love

Στο Ντεσάμπ η Οσέρ φιλοξενεί την Σεντ Ετιέν στον 1ο μεταξύ τους τελικό με έπαθλο στον νικητή μια θέση στην League 1 της νέας σαιζόν.

Οι “Διπλωμάτες” αφού τερμάτισαν στην 3η θέση και έχασαν την απευθείας άνοδο μόλις για έναν βαθμό από την Αζαξιό κατάφεραν στον ημιτελικό των μπαράζ ανόδου να αποκλείσουν την Σοσό στην διαδικασία των πέναλτι με 6-5.

Νωρίτερα στα 120 λεπτά η ομάδα του Φιορλάν ήταν εμφανώς καλύτερη αλλά μόλις 5/22 προσπάθειες τους βρήκαν την αντίπαλη εστία και κάπως έτσι χρειάστηκαν την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι στο φινάλε για να πάρουν το εισιτήριο για τους διπλούς τελικούς.

Βρίσκονται πλέον δυο αγώνες μακριά από την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια μετά από μια δεκαετία και μπαίνουν στο αποψινό ματς σε πολύ καλή φόρμα που μεταφράζεται σε 1/17 ήττες στο πρωτάθλημα.

Η Σεντ Ετιέν , 10 φορές πρωταθλήτρια Γαλλίας, αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού για πρώτη φορά από το 2003/04.

Έκαναν μια κακή σαιζόν με 20 ήττες σε 38 αγώνες ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σημείωσαν μόλις 7 νίκες σε όλο το πρωτάθλημα με τις ήδη υποβιβασμένες Μεντς και Μπορντό να έχουν μόνο λιγότερες.

Επίσης προερχόμενοι από 4 διαδοχικές ήττες στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος χρειάστηκαν έναν βαθμό την τελευταίας αγωνιστική κόντρα στην Ναντ που είχε μείνει να αναπαύεται στις δάφνες της κατάκτησης του Κυπέλλου για να μην υποβιβαστεί απευθείας και να τερματίσει στην 18η θέση που της δίνει μια ευκαιρία ακόμη σε αυτούς τους διπλούς τελικούς να διεκδικήσει την παραμονή της.

Πολύ κακή στα μετόπισθεν αφού δεν κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν σε κανέναν από τους 10 πιο πρόσφατους αγώνες τους δεχόμενοι μάλιστα 27 γκολ σε αυτή την σειρά των αγώνων. 15 γκολ παθητικό στις πέντε τελευταίες τους “εξόδους” και την 2η χειρότερη άμυνα με 77 γκολ μοναχά πίσω από την Μπορντό με 91 γκολ παθητικό!

Προϊστορία: Η Οσέρ είναι αήττητη στα τελευταία 9 παιχνίδια της απέναντι στην Σεντ Ετιέν αφού η τελευταία της ήττα από τους “πράσινους” ήταν τον Δεκέμβριο του 2008 με 0-2 εκτός έδρας.

* Σε απόδοση 2,45 θα αγοράσω τον Άσο αφού τις δυο ομάδες μπορεί να τις χωρίζουν μια κατηγορία αλλά η Οσέρ βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι και έχει υπέρ της και την παράδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 291 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x