ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ατλέτικο Νασιονάλ – Μιγιονάριος

Κολομβία: Ατλέτικο Νασιονάλ – Μιγιονάριος
Spread the love

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Κολομβίας στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν, με την κυπελλούχο Ατλέτικο Νασιονάλ να φιλοξενεί τη Μιγιονάριος, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων  των πλέι οφ, λίγες ώρες μετά το άλλο ματς του 1ου ομίλου, το Μπουκαραμάνγκα – Τζούνιορ.

Οι ομάδες που τερμάτισαν στις οκτώ πρώτες θέσεις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τεσσάρων. Ο 1ος όμιλος αποτελείται από τις Μιγιονάριος, Ατλέτικο Νασιονάλ, Τζούνιορ και Μπουκαραμάνγκα και ο 2ος από τις Μεντεγίν, Λα Εκιδάδ, Ντεπόρτες Τολίμα και Ενβιγκάδο, με την πρόκριση στον τελικό στις νικήτριες αυτών.

Ισοπαλία με 1-1 για την Ατλέτικο Νασιονάλ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων των πλέι οφ στη Μπαρανκίγια με την Τζούνιορ, με την κυπελλούχο Κολομβίας ικανοποιημένη, βάσει εικόνας, από τη μοιρασιά των βαθμών. Ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του μεταξύ τους ματς η Τζούνιορ, στο οποίο είχε ευκαιρίες τόσο πριν όσο και μετά το τέρμα της στο δέκατο όγδοο λεπτό και στο οποίο πάντως η Ατλέτικο Νασιονάλ κατάφερε να ισοφαρίσει, κόντρα στην ροή του αγώνα, με εναέριο βολ πλανέ του Μορένο στο εξήντα. Στην άλλη πλευρά, 1-0 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων των πλέι οφ φιλοξενώντας τη Μπουκαραμάνγκα, με τη Μιγιονάριος να επιβεβαιώνει πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ, τον τίτλο του φαβορί στο συγκεκριμένο ματς. Μπροστά στο σκορ με το πέναλτι του Εράσο στο δέκατο πέμπτο λεπτό, ευκαιρίες και ένα δοκάρι για περισσότερα γκολ, αλλά χωρίς κίνδυνο ταυτόχρονα η Μιγιονάριος από την παθητική και άτολμη Μπουκαραμάνγκα.

Προϊστορία: Οκτώ νίκες για την Ατλέτικο Νασιονά, δύο για τη Μιγιονάριος και τρεις ισοπαλίες, στις 13 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ατανάσιο Χιραρντότ».

Το μεγαλύτερο ντέρμπι όπως προαναφέρθηκε της Κολομβίας, με επιλογή μεγάλου ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

 

(Visited 243 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x