ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

A΄ Περού: Καχαμάρκα- Ντεπορτίβο Μπινασινάλ

A΄ Περού: Καχαμάρκα- Ντεπορτίβο Μπινασινάλ
Spread the love

Στο Estadio Heroes η Καχαμάρκα αντιμετωπίζει την Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ με τις δυο ομάδες να βράζουν λίγο πολύ στο ίδιο καζάνι αλλά τους γηπεδούχους να αποδίδουν πολύ καλά μπροστά στο κοινό τους και για αυτό να είναι έστω και οριακά το φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση.

Η Καχαμάρκα βρίσκεται στην 15η θέση του σχετικού πίνακα αλλά εντός έδρας έχει χάσει μόλις 1/9 από την 3η Σπορτ Χουανκάγιο ( 3-4) και στα έξι πιο πρόσφατα έχει κερδίσει στα 4 ενώ στα υπόλοιπα δυο έφερε ισάριθμες ισοπαλίες.

Μελανό σημείο για το συγκρότημα του Μαρσέλο Γκριόνι το γεγονός πως δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην κατηγορία.

Η Μπινασιονάλ έχει κερδίσει από την εκκίνηση του πρωταθλήματος τα 8/14 παιχνίδια της έχοντας επίσης πέντε ήττες και μόλις μια ισοπαλία. Έτσι είναι στην 6η θέση και στο + 11 από την αποψινή της αντίπαλο.

Με 3/5 ήττες στα πιο πρόσφατα είναι φανερό πως δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι ενώ είναι ενδεικτικό πως το δίμηνο Μάρτιος- Απρίλιος ήταν αήττητη έχοντας κερδίσει 6/10 90λεπτα.

Η ομάδα του 60χρονου Βίλμαρ Βαλέντσια διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες στο τρέχον πρωτάθλημα αφού έχει δεχτεί 13 γκολ σε 14 ματς.

Προϊστορία: Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια η γηπεδούχος ομάδα έχει χάσει στα τρία ενώ στον αντίποδα έχει κερδίσει μόλις ένα.

* Η Καχαμάρκα αριθμεί ήδη 5/5 Over 2,5 στα δικά της πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια στην κατηγορία ενώ την ίδια ώρα ο μέσος όρος των εντός έδρας αγώνων της είναι στο 4,1! Επίσης μια καλή επιλογή που προκύπτει στατιστικά είναι το Χ στο ημίχρονο. Η Μπινασιονάλ δεν έχει χάσει σε κανένα πρώτο ημίχρονο εδώ και 17 συναπτά παιχνίδια.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ Ημίχρονο/ 1 Τελικό + Over 2,5

(Visited 168 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x