ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Nations League: Κροατία -Αυστρία

Nations League: Κροατία -Αυστρία
Spread the love

Στο Οσιγιεκ, η Κροατία φιλοξενεί την Αυστρία στην πρεμιέρα του  πρώτου γκρούπ, του πρώτου  ομίλου.

 

Σε εξαιρετική κατάσταση η Hrvatska  η οποία έχει να χάσει σε επίσημο η φιλικό ματς  απο την τρομερή αναμέτρηση κόντρα στην  Ισπανία ,στο Euro, και την ήττα με 3-5 στην παράταση.  Aήττητη στα τελευταία εννιά ματς (6-3-0)  με κάποιες ανορθογραφίες  όπως τα εντός έδρας  με Σλοβακία(2-2 προκριματικά Μουντιάλ)και Σλοβενία(1-1, φιλικό). Ο Ντάλιτς  είδε την ομάδα του να κερδίζει με 2-1 την Βουλγαρία,στο τελευταίο φιλικό, αναμέτρηση  στην οποία δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει καταφέρει να πάρει ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών  με τον Μόντριτς, ποδοσφαιρικό Πατέρα αρκετών, ενώ είναι χαρακτηριστικό τι η αναμέτρηση θα είναι ιστορική για τον στόπερ ,Ντομαγκόι Βίντα,  που θα φτάσει τις 98 δσυμμετοχές με το Εθνόσημο. Ο Ντάλιτς θα βάλει στη σκακιέρα του γηπέδου ένα σύστημα 4-4-2  με δίδυμο στην  επίθεση τους Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ -αλλά δανεικός στο Τορίνο με 32 συμ-7 γκολ) και Κράμαριτς(Χοφενχάιμ ,35 συμ./ 8 γκολ-11 ασίστ).

Η Αυστρία  δεν μπόρεσε να  προκριθεί στο Μουντιάλ, χάνοντας στα πλέι οφ απο την Ουαλία, τερματίζοντας τέταρτη στον όμιλο και σβήνοντας τις εξαιρετικές  κριτικές που είχε αποκτήσει καταφέρνοντας να ανέβει level   (απο το Β στο Α).  Νέος προπονητής ο Ράλφ Ράγκνικ που αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, .οντας αποτυχημένος μιας και η ομάδα έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. 3-1-4 στα τελευταία παιχνίδια για τους Αυστριακούς που ψάχνουν  την αναγέννηση τους. 4-3-3  η επιλογή συστήματος από τον Γερμανό που δεν έχει απουσίες και στόχο θα έχει να παραμείνει στο Α level του Nations League. Αγωνιστικά ο Αρναούτοβιτς  των 32 γκολ με την Εθνική αλλά  και των 14 γκολ στη Μπολονια και το Καμπιονατο θα είναι ο ηγέτης της ομάδας, μαζί με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Αλαμπα και τον άσο της Μπάγερν, Σάμπιτζερ.

Προϊστορία:  5 σερί νίκες για τους Κροάτες σε επίσημα και φιλικά.

Εκτίμηση: Οι  Κροάτες είναι  πιο ομάδα απο τους Αυστριακούς σε ένα ντεμπούτο, για τον Ράνγκνικ, που θα ψάχνει πράγματα για να περάσει τη  φιλοσοφία του στους παίκτες του.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 289 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x