Spread the love

Οι Σέλτικς πήραν μια τεράστια νίκη απέναντι στους Ουόριορς στο πρώτο παιχνίδι και έκαναν το 0-1 στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ. Μπορούν όμως να το ξανακάνουν;

Η λογική λέει όχι. Ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης που δίνει πολύτιμες λύσεις στην άμυνα, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, είναι αμφίβολος ενόψει της αναμέτρησης.

Από την άλλη, οι Ουόριορς είναι ομάδα με εμπειρία, ποιότητα και χαρακτήρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα επιτρέψουν σε δεύτερο σερί παιχνίδι να φύγουν με το διπλό οι Σέλτικς.

Πάμε λοιπόν να παίξουμε στοίχημα…

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι η νίκη των Ουόριορς με -3,5 πόντους, δηλαδή από 4 και πάνω, επιλογή που βρίσκουμε σε εξαιρετική απόδοση.

Πρόταση Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς -3,5 με απόδοση 1.85

Πάμε τώρα στα ειδικά και δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε με τον μεγάλο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ και τον παίκτη σύμβολο των Ουόριορς, Στεφ Κάρι.

Ο ηγέτης των Ουόριορς θα πάρει μπάλες στα χέρια του προκειμένου να κάνει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Έτσι λοιπόν, περιμένουμε να σκοράρει και πολύ.

Το λάιν του είναι στους 28,5 πόντους και περιμένουμε να το ξεπεράσει για ακόμα μια φορά. Έτσι, θα προτείνουμε το Όβερ.

Πρόταση Στεφ Κάρι Όβερ 28,5 πόντοι με απόδοση 1.87

Τέλος, πάμε και στην πλευρά των Σέλτικς και σε έναν παίκτη που στο πρώτο ματς έκανε μεγάλη ζημιά στους Ουόριορς. Ο λόγος για τον Αλ Χόρφορντ.

Ο πολύπειρος ψηλός είναι δύσκολο να κάνει πάλι την ίδια ματσάρα και να βάλει 20+, όμως περιμένουμε ξανά ένα μεστό παιχνίδι από εκείνον. Έτσι το όβερ στο λάιν των 11,5 πόντων είναι μια εξαιρετική περίπτωση, με την οποία θα κλείσουμε τη τριάδα μας από το δεύτερο παιχνίδι των τελικών του NBA.

Πρόταση Αλ Χόρφορντ Όβερ 11,5 πόντοι με απόδοση 1.87

(Visited 149 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x